Storgråt och Ass kicking och en blomma

wow... idag är min sista dag här i fjällen.. kom ja på igår medan jag försökte sova efter att ha sett way to much anime (som vanligt.)
Vet ni vad ja kommer sakna mest?
Det är att jag får leva om HUR MYCKET JAG VILL här uppe. Jag kommer inte får göra det hemma i umeå, eller någon annan stanns där det bor folk för då tror de jag är galen.. Vilket har en liten sanning i sig men fortfarande!
De är som igår, när det hände en heeeemsk sak i One Piece (tänker inte berätta vilken, eftersom det är töntigt) vilket fick mig att stor gråta, och tjuta och skrika.
Efter ha gjort de i så där fem minuter eller mer så kom å tänka på: Gu tur ingen hör mig här.... annars hade de väl kommit in springandes och frågat vad som var fel... och då var ja tvungen att svara att det var en grej i min teknade serie som var så sorglig... Den vanliga svensson köper inte riktigt de där så bra..... antar jag i alla fall.
Men det är skönt att gråta så. När man kan skrika, slå och bara låta tårarna rinna Oavsett anledning! Att sitta och små gråta och försöka hålla tillbaka och skrika tyst i en kudde för att en kudde är inte så ljudisolerad som man ibland önskar så är det bara hemskt, och man gråter längre. I alla fall jag. Om man får sitta och skrika och slåss och verkligen släppa aaaaallla hämningar så är man nöjd sen.
Men man kan ju tyvärr inte göra det i ett hus fullt med folk, eller en väldigt lyhörd lägenhet... de kan bli ganska ugly.
Så jag har bestämt mig, för att när ja ska flytta hemifrån ska jag ha en bra ljudisolerad lägenhet. För att inte störa grannarna och inte behöva bry mig om dem! hi hi ~

Jag var uppe klockan 4 imorse på tal om inget. Jag bara vaknade och kände jag var törstig. så jag gick upp för att ta mig en liten drink.. och såg att solen var på väg upp över berget.... he he he... Yes You know it. Jag kan tyvärr inte lägga upp bilden nu. eftersom den lär behöva lite bearbetning och jag är lat. Men de var awesome.

Förövrigt snackar de om tattuerade penisar på radion idag. . . just so u know
Sen nu i slutet har jag bara en sak att säga..
Amanda. Jag lääängtar tills du kommer hem. CUZ YOU ARE GOING DOWN BIATCH!!!!!!!! *evil face*

Bortskämda lillebror och renade renar

hej alla!
Anledningen det inte blev ett inlägg i morse varför att ja städade. Hela Jävla Stugan Har ja städat!!
*stolt*
Ni skulle bara vet hur mycket damm jag har skapat sen ja flyttade in.. it is INSANE!!
Men nu är allt borta och jag är klar.. jag som trodde ja skulle hålla på hela dagen och så tog det två timmar... okej tre då men fortfarande!
Så istället har jag tagit kort på nå renar, solat halvnäck (för de får man göra här uppe!) och ätit chips. Bra kombo bra kombo.

MEN!! Det är inte därför jag skriver idag. nejnejnej.. det är för att jag har en bortskämd lillebror!
Anton ! ! !
Vad tycker du om den här tröjan?!


Visst är den snygg?!?! Jag själv skulle aaaaldrig bli bra i den.. men min lillebror skulle passa sjukt bra i den! Därför skall ja tvinga honom att gilla den så jag kan köpa den till han!
(han är så bortskämd..)


Varför en ren?  För renar är coola.

Sovmorgon och en lösning till problemet!

Morgon alla !!
Det blåser, är en helt grå himmel och har regnat på morgonen... but i dont care cus I have a sovmorgon ~~

Denna söndag börjar inte för ens 10:45, vilket är gaaaanska nice. Sen slutar jag kl 18:15... så de e cp nice! och imorgon är jag leeedig ~ vilket innebär städning... inte lika kul.. men det betyder att ja snart är hemma i mitt lilla hem! (gosh va ja vill hem nu..)

Vet ni vad som hände igår föresten? (självklart inte, men jag säger det så ni vet)
Vi fick STRÖMAVBROTT i butiken! Visst, alla frysar slutade funka maten höll på att smälta, mjölken höll på bli varm osv.. men hela butiken blev KOL SVART!!! Stod man på fel ställa kunde man lika gärna bara lägga sig ner, för att hitta ut var en väldigt väldigt liten chans. Som tur var så fanns det ingen i butiken just då.. men de kom folk och det löste sig på något sätt.

Föresten, vilken är er favorit hjälte/hjältinna?
Eller låt mig formulera om, Vem skulle NI vilja bli räddad av när ni är i en kris?!
*drömmer sig bort*

jag ser för övrigt väldigt rolig ut just nu... mitt hår är kaous... jag sitter i sportbh, pappas stora skjorta och jobbar byxor... de e skönt att vara ledig! haha!

äh! nu orkar ja inte skriva mer... så cad skall jag göra nu i ca en och en halv timme .......


föresten: det blev ingen middag igår! Det är också en lösning ~

Ett asian inspererat inlägg

morgon ~
idag är det lördag! och jag jobbar.. so.. no news. haha

jag fick visst en lektion igår av Peter! (utan att ja visste det, för ja läste komentaren idag.)
Jag citerar honom:
"Natalie, I Asien räknas det som fint att vara blek för att de som var bleka räknades som det fina folket. De satt under paraplyer och skugga medan de brunbrända jobbade som slavar - helt tvärtemot vad vi tycker då vi vill vara bruna för att visa att vi har tagit det lugnt och slappat."

Han har en poäng, och det verkar stämma. Jag är way to lat för att dubbel kolla. Så jag bara tror honom.
Meeeeen ~  borde vi ändå inte också tycka då att vara blek är fint? Eller lever verkligen asian kvar i så gamla tider?!
Även om de gör det. Så är Asian Awesome. (tänker mest på Japan, eftersom det är det ända land jag har nåååågon koll på inom asian)

Hur vet man att man är manga/anime nörd?
- När man blir irriterad för att man inte blir presenterad för personernas verkliga namn, utan smeknamn.
Tänk seminariumet:
Du är med en kompis och ska möta upp han/hennes kompisar. Och då blir de presenterade som:
Ante, Loppan, Lolo osv.. (blev helt plötsligt väldigt dålig på smeknamn)
Är inte det liite irriterande?! Eller är det bara jag?!
Nu kanske ni undrar varför detta skulle ha NÅTT med manga/anime att göra.. jo i Japan är man väldigt artig av sig. Så man kallar varandra först med efternamn, sen när man känner varandra bättre så tar man förnamn och när man är släkt, gifta eller grymt bra vänner går man på smeknamn. Hänger ni med?

något mer super random ja kan prata om?
idag är vädret bättre.. det är mullet, men de snöar i alla fall inte.

Vad ska jag äta ikväll?!
Jag ska äta pytt i panna till lunch.. men jag vet inte vad ja ska ha för middag... sigh de e inget simpelt liv. ~

4 dagar kvar tills jag får fara hem ♥

random ren

Hejsan!
Jag hoppas alla har bra väder var ni än är!
här snöar det....
....ta mig hem

Författarskap och Filosofi

hej alla!
Idag lyssnar jag visst på Daniel ifrån Babel. Jag har ingen anning om vem karln är, men han har visst varit författare och har visst några bra ider. Så det känns ganska värt att lyssna på han i alla fall.

Idag är det torsdag. Fast jag ville inget mer att de skulle vara tisdag nästa vecka för då är det min sista dag! Inte för att jag verkligen inte vill jobba här mer.. men jag känner att jag vill hem.

Pratade med min chef på mitt andra jobb idag. Det har visat sig att jag är ganska ledig under sommaren ! jag vet inte om jag är glad eller ledsen.. för jag vill ju nog helst jobba så jag får pengar.. men nu får jag visst ledigt istället?
Mhmm.. vad skall man göra med sin ny vunna tid? (MANGA ONE PIECE OCH ANIME)

Jag har även pratat med min mor på morgon.. Hon sa att hon hade just gått in på min blogg och undrat varför jag inte hade laggt in nått inlägg än.. Well.. jag har ritat en bild på morgonen istället för att skriva såååå...
Dock kommer ni inte få se bilden.. eftersom den är till en novell jag håller på att skriva. En novell som fortfarande är i mitt huvud men ACK så bra! Tycker i alla fall jag.
fast ja lovar, ja ska slänga upp den på bloggen the moment den är klar! (dock kan de visst ta ett tag.. ha ha)

Något mer?
Jobb idag igen som sagt..
Solen har tittat fram för första gången på DAGAR. Dock regnade det ifrån sidan när jag vaknade så jag litar inte värst på den här solen..
Jag har tydligen blivit mer brun än vad jag först trodde.. eller så är det bara så att jag inte ser så bra eftersom lamporna i min stuga inte är så bra.. men men. De e inget fel att tro man har blivit brun i alla fall!

På tal om att vara "brun".
Japan inspererad som jag är har jag funderat på en sak. I Japan är det mycket "snyggare" att vara "blek" än att vara brun bränd... What's up with that!?
Vad är det som gör att det är snyggt med att vara solbränd?
well, de ser ganska fräscht ut och atletiskt på något sätt...
Men en lagomt blek kvinna känns väääldigt kvinligt på något sätt, eller har jag fel?
WAH! För mycket filosofi på morgonen!! Vi få ta det här någon annan gång...


a wall of text och nördvarning

mooorgon ~
sitter och lyssnar på nån politiker som drycker kaffe... väldigt intressant.
Jag drömde en sån hemsk dröm i natt. jag drömde att jag var på väg hem med en flyg buss. Nej inte en buss som går till flyget utan en flygande buss. kind of awesome. Any way. Vi hade en liten paous vid en affär där de skulle jag vet inte, dricka kaffe eller något. Jag tittade ut genom fönstret och såg ingen mindre en Simon utan för mitt fönster. (Simon är för övrigt en gamal klasskamrat ifrån gymnasiumet) Jag blev ju så klart glad och sprang ut ur bussen för att hälsa. Efter vi hade pratat en stund döck Madde, Emanuel, Cesar och så vidare ifrån min gamla gymnasiumklass upp och vi ställde oss och pratade och skrattade med varandra. Men efter en stund så kom ja på att jag måste tillbaka till min flygbuss, så jag sa hej då till alla och sprang därifrån för att komma tillbussen.... som inte var där. Den hade helt eneklt åkt utan mig. Så utan mobil, packning eller något så stod jag där helt själv. (allt låg ju så klart inne i bussen) Så jag gick tillbaka till vart mina klasskamrater hade varit men de var också borta! De hade helt enkelt farit iväg när jag drog. . . Jag bröt ihop och blev skit ledsen. Efter en stund kom ja på att affärn hade någ en telefon, så jag gick ditt och gick fram till kassan och frågade om ja fick låna telefonen.. bilden av mig måste varit super hemsk just där. Alldeles tårögd, liten, utsmetad maskara och spruken röst... ush. Så kom emanuel fram och bara : Hej vad gör du kvar här?
När han fick reda på vad som hade hänt sa han typ nått:
aaaw, de sög.. sen försvann han !
eller så vaknade jag.. jag vet inte..
Any way, när jag vaknade imorse kände jag hur arg jag var inte bara på emanuel som dissade mig, utan mest Simon som lurade ut mig ur bussen !! Tur det inte var the old times när vi alla gick i skolan... för då hade han fått höra ett å annat!!!

Men nu ska vi ändra humöret. Ja kan inte vara arg på någon för en dröm... bara lite men inte mkt.
Any way jag vet iaf hur ja kan vända mitt humör på 5 sec! (förutom att smeka mig själv på vaden lol)
Amanda fick vara med om det igår tyvärr. Jag är super ledsen för det Amanda! Dock kan ja inte säga att ja ångrar mig.....

299 kr. Jag tror jag svimmar... ~ (nörden skriker av lycka inom mig)
Nej ja har faktiskt annat att göra idag. Mitt hår ser ut som..... jag vet inte ett blont kråkbo? (I wish)
Ni får ha en bra da så höres vi! ~

kvällen

Hej
Idag har varit en ganska dryg dag... men jag har bara tittat upp på berget och lett för mig själv. Eller bara dragit handen över benet och kännt på mina sår och skrattat tyst. Gårdagen har verkligen lämnat ett avstamp i mig på ett posetivt sätt och jag känner mig glad när jag tänker på det.
Sen blir jag glad när jag pratar med amanda också. Så det blev en bra dag tillslut.

En krigare

Bakom mitt hus finns det ett berg. Eller ja, det finns berg runt hela mitt hus. Men just bakom finns det ett speciellt berg... och förrgår såg jag hur det forsade ner vatten ifrån toppen och jag tänkte: Gud. Tänk att vara där uppe och ta kort på det där.. det skulle vara helt otroligt.

När jag vaknade igår och såg hur himmlen öste ner. Jag började packa lite.. eftersom jag bara har en vecka kvar här uppe så kändes det som det var dags. Jag såg en maaaasssa anime för att få tiden att gå. . . Jag pratade med min kära syster som berättade hur brun hon har blivit och hur fint väder hon hade. jäkla syster.


Men! Klockan fem var det äntligen sol och jag tänkte, nu jäklar Erina, nu ska jag också bli brun! Så jag gick ut i bara shorts och bh och solade.. men det blåååste så jäkla mycket och sen gick solen i moln hela tiden. Jag blev less och gick in igen. Men jag ville inte se anime. Jag vill inte rita. Jag tittade på klockan och såg att den var kvart över fem. Jag tittade upp på berget och drömde mig bort.. tänk om man kunde klättre upp dit...
Jag började packa min väska, kameran, lite godis ett äpple och vatten. Jag klädde på mig och klockan halv sex började jag vandra för att ta mig till toppen.


jag kan se bortom världen
"jag kan se mitt hus härifrån"

jag kan se norge

jag kan nå himmelen

jag kan känna doften av skog

jag kan smaka vattnet

jag kan höra vatten

jag kan känna skogen... aj.

där uppe har jag gått.
Det var en upplevelse som inte är av denna värld. Och nu har ja sjukt ont i min kropp.. jäkla träningsvärk. Och erina, don't worry, jag har fått mer sår än nå färg på min lilla tur. Men en sak är säker. Trots att jag känner att jobbet idag kommer vara en plåga. Min rygg kommer strejka. Mina ben kommer skrika av smärta på grund av risporna och tränningsverk. En förkylning kallar smått på mig. Men trots allt det, så ler jag.

slut körd krigare

är helt slut skriver mer imorgon... fan vilket äventyr!! gosh, just nu älskar ja verkligen allt. *happy face*

OB och hemlängtan?

morgon på er alla!
jag tog hem charlie igår.. det gick inte att vara utan dator här uppe. Jag gick och la mig klockan halv nio igår bara för att jag inte orkade rita, och visste inte vad ja skulle göra!
Det, mina vänner, är illa.

Annars då?
Igår jobbade jag, igen, och det ska jag göra idag också.. (WOHO OB!) Idag slutar jag dock kl 18:15! Med andra ord en timme tidigare än vanligt! Gissa vad de blir i kväll då? he he he he... Movie night!
Är tom ledig imorgon så.. ! De kommer bli as nice!
Imorgon skall jag dock börja städa. det är ju endast.. vad blir det nu? 9 dagar? kvar tills jag far hem! Då skall ja ha hunnit städa ut min lilla stuga från topp till tå.. woho !

Jag har även ätit min första jordgubbe för i år! sååååå värt!! En liten njutning ~

Jag skall erkänna. Jag börjar längta hem så det pirrar i kroppen!! Det kommer bli sååå skönt att få komma hem, någon annan som gör min middag, en bekväm säng, ha någon att prata med efter klockan 7 på kvällen. Nörda mig med någon, bråka med någon.. well, ja saknar mina vänner, familj, internet och symaskinen som är hemma!
(jag har kommit på en helt awesome sak jag ska sy, men det blir en hemlis tills den är på gång på riktigt!)

När jag kommer hem så kommer jag vara ledig i en vecka, sen börjar jag på mitt nästa jobb, Cyberphoto. Det är förjäkla nice att jobba där för övrigt. Inte för att det är något fel att jobba här.. men ja, stämningen och mycket annat är bättre på Cyberphoto.

Jag undrar vad jag ska göra under den veckan ~ (en liten random parantes, de här tecknet "~" har jag börjat använda tack vare Sanji ifrån one piece. . .)

Kommer jag sakna fjällen?
Ja. Det tror jag. eller det vet jag!
Jag kommer sakna att vara så nära naturen. Jag kommer sakna utsikten som får mig att tappa andan. Jag saknar alla lämnar och skogsmöss (råttor) och jag kommer sakna kaninerna. Jag kommer sakna friheten som jag har fått här uppe. Friheten av att klara mig själv. Att kunna göra vad jag vill, när jag vill (i alla fall när jag är ledig)
Och jag kommer sakna min radio. För den äger.

Ojoj, nu håller det på att bli ett ganska långt inlägg här. Och klockan är 08:31 och jag sitter fortfarande i pyamas... not good not good.

Nu skall jag nog vidare (=nog spana runt vidare på internet en stund..)
Ha de bra alla !

no more no less

guuuuud va ja saknade charlie igår ;_;

fanart, kvarlämnad och stålmage?

he he, idag ska jag visa er den första fan art bilden ja tror jag ever har gjort. I alla fall den första som blev bra....

Ni får gärna skriva va ni tycker !
Men don't worry! jag tänker göra fler även om ni gillar den, eller inte ! Mwe hehehe!

Mer då?
Det regnar här.. ja ska jobba idag. igen..

Åh just ja!
Eftersom min dator laddar så långsamt.. (den lyckades ladda ner 9 % igår av avsnitten när ja var på jobbet) så skall ja lämna datorn på jobbet idag så den får ladda över natten! Dock känns de sjukt skumt !! Ja kommer alltså vara utan dator i 24 timmar (jag använder inte datorn på jobbet, för utom på lunchen.. he he ) för första gången sen jag kom upp hit! Gah Vad ska ja syssla med på kvällen?! wah wah!
Shinpai shinade.. ja kommer rita i stället ! mwe hehehe...

en sista grej bara:
Jag tror jag kommer ha en stål mage sen när ja kommer hem.... all den skit ja äter här så borde ju det vara jävla skumt annars.... wooho...

om världen och lock öppningar

jag känner att ingen stöttar mig i min one piece kris..
elaka värld.


Idag ska jag jobba, Igen . Inget illa med det ! Det är skönt att jobba. och ja ska ladda hem one piece så det är också nice.

Även om jag har en elak mamma, så tänkte jag tacka henne för att hon har lärt mig hur man öppnar en burk utan att använda sig av brutalt våld. Man tager en kniv, lirkar lite under locket på sidan tills de låter "plopp", sen är de bara att lätt vrida runt den och där har du det! Helt lovely! Tack Mamma!
oj, ja måste borsta tänderna innan jag far till jobbet! ha de alla!

En liten ilska

efter att ha slitit en lång dag på jobbet så kommer man hem och vill se lite one piece.. men då märker man att man har helt och hållet GLÖMT att ladda ner så där 50 st episoder...... så nu måste jag Vänta tills IMORGON då jag ska ta med mig data jävlen till jobbet och ladda hem de där jävla episoderna! Gosh va arg ja blir. . .
eller egentligen är ja inte arg alls. det löser sig ju.. men man kan ju få låsas !
(sen var de så jäkla kul just nu.... tur ja har en maaaassssa one piece filmer (fan girl love)

Random Anime Snack!!

Morgon alla!
jag varnar alla icke anime/manga fans.. för det här inlägget lär handla om det.

Nu på morgon, närmare bestämt för några sec sen så fick ja se en bild som en god vän skickade till mig.
Hon drog den självklara kopplingen till NaruSasu. (för alla er n00bs, NaruSasu eller SasuNaru är en slags fan girl grej som vissa fangrils har fått försig att Naruto och Sasuke är eller kommer bli ett par.)
Jag kan inte säga att jag tror det. Jag vill att Sasuke ska dö. Men jag kan verkligen förstå hur dessa fangirls tänker ! Jag menar hallå? De ända pussarna jag vill mig minnas ifrån hela naruto serien är när Naruto och Saskue lyckas komma åt varandra lite fel.... oftast är de Narutos fel till och med.
Första pussen i kanske tredje avsnittet är ju faktiskt med i Mangan, och de var väl bara för att få sig ett gott skratt. men andra pussen som inte händer för lååååångt sen i animen, är bara för att få fan girls att skrika till... yeah you konw it.


Men tillbaka till då Sanji och Zoro. (som det också finns en paring med) pussas faktiskt inte. Utan i denna lilla bild ligger de båda å sover och Sanji kopplar inte riktigt och tror att Zoro är Nami och.. ja försöker i alla fall men ... ja. Jag lämnar det där.

På tal om Sanji och Zoros förhållande är det ett förbaskat underhållande sådant. Jag är inte säker på om det är kärlek, eller bara hat. Mest en blandning skulle jag tro. Men det faktum att Zoro aaaalllldriig har kallat Sanji by name för att man börjar fundera på vad som egentligen försegår i hans huvud. Jag ser Zoro som en slags storebror till hela crewn som tar hand om de svaga (Usopp, Choppa) på ett trypiskt storebror sätt. Medans Sanji är en pervers farbror som bara är ute efter tjejerna...
Vad Luffy är vet jag inte. Man kan ju tycka han ska vara Pappan eller nått sådant, men ja tänker han mer som en lillebror som är sjukt stark. ...


oj vad jag nördar mig i min ensamhet.... Nu måste ja klä mig och springa på jobbet.. Hoppas ni blev glada(?) över mitt random anime snack.

kila vidare?

jobb och jobb
Det är typ det ända jag gör här uppe! tur ja får massa pengar.. (börjar känna mig som nami.. lilla)
Påtal om Nami! Jag har märkt att jag har sett/ser waay to much one piece. När man drömmer och det och tänker nästan bara om de på dagarna så är en viss gräns passerad. Dock kommer jag nog inte sluta ändå sååå.. yeah.

Idag började jag in the morning! Men eftersom jag höll på med en viss novell.. (länk länk länk) och en viss bild till denne.. så blev det inget inlägg i morse. förlåt! (puppy eyes)
Däremot så tycker ja att ni ska in och läsa, och säga vad nu tycker om novellen! Mycket för att den är awesome. yeah. du hörde.

gosh.. ja har så mkt att göra innan jag ÄNTLIGEN får se one piece. (sova?) Jag måste kila vidare! ha de bra!

Mobiltelefonen

En kort novell om Alex och Mimmi

__________________________________________________

 


- Å vänta! Jag tror jag fick ett sms. sa Mimmi och fiskade upp mobilen ur fickorna.

- Vem hade trott annat. muttrade Jens.

Mimmi ignorerade sin pojkvän och låste upp telefonen. Ett omedvetet leende spred sig över hennes läppar när hon läste sms:et.

- Det är ifrån Alex igen va? Kan han inte låta dig vara i fem minuter? suckade Jens.

- Äch! Han är faktiskt på väg till sin första riktiga jobbinterjuv. Han är skit nervös skriver han.

- Ja, men måste du i sådana fall svara när vi har en lunchdejt?

Mimmi tittade upp frågande på honom.

- Jag vet inte om jag skulle kalla det här för en dejt.. Vi sitter hemma hos mig och äter korv och makaroner. Sen behöver han mitt stöd just nu.

- Han behöver alltid ditt stöd! Om du kunde, skulle du till och med hjälpa han med att stiga upp på morgonen, klä sig själv och äta sin frukost!

- Nu är du larvig. sa Mimmi kort och svarade snabbt på sms:et.

- Men det är sant! Det tar inte mer än fem minuter innan han antingen ringer dig, sms:ar dig eller kommer och hälsar på här! Kan han aldrig låta dig vara!? sa Jens argt.

- Men ge dig! Det är inte så att det är bara han som hör av sig till mig. Jag hör av mig minst lika ofta till han som han gör till mig.

- Som om det skulle göra saken bättre!? Du anar inte vad du sätter ut mig för när du håller på så här.

- Nej det gör jag inte. Berätta för mig, hur kan det vara så jobbigt för dig att jag pratar med andra människor än du?

- Om det ändå var fler människor! Men neeeej. Det är Bara Alex. Det är Bara han som du ringer till och umgås med när du inte är med mig.

- Spelar det verkligen någon roll att jag bara hänger med just en person? Alex är min bästa vän och..

- Bästa vän?! Inte ens två magneter är så när varandra som ni är! Det är så självklart att det är någonting mellan er!

Mimmi reste sig upp hur stolen och slog händerna i bordet.

- För sista gången! Det är inget och kommer aldrig bli något mellan mig och Alex! Han är som min lillebror jag aldrig fick. Jag älskar honom och det finns inget som kan få mig att sluta det. Men det betyder inte att jag inte älskar dig.

Jens tittade på henne med hård blick och sa:

- Som att någon skulle tro på den där visan.

- Vad vill du jag ska göra då?! Sluta prata med Alex? Ignorera honom och sluta vara med han?! Varför inte be mig sluta andas när du ändå håller på?!

- Allt jag ber om är att du släpper in någon annan i ditt liv också! Men nej, det finns bara plats för din kelsjuka, ynkliga patetiska lillebror.

Mimmis hand flög i en båge i luften och lämnade ett växande rött märke på Jens kind.

- Försvinn. väste hon och tittade upp på honom med tårar i ögonen. Jag vill aldrig se dig igen.

Jens ställde sig upp och lämnade den lilla lägenheten utan att säga ett ord.

 


Alex kände hur det vibrerade i fickan och han tog upp mobilen och läste snabbt igenom det meter långa sms:et.

Han svarade snabbt, vände på klacken och satte fart till Mimmis nya lägenheten.

Han visste att Mimmi var ledsen, han visste att inte borde känna så, han visste att Mimmi behövde honom nu. Men ändå kände han att en börda ännu en gång lyftes ifrån honom och ett leende spred sig över hans läppar.






regn

hej alla!
Idag är min sista dag i umeå för denna gång!
eller dag och dag.. min sista halvtimme eftersom jag far kl 10.
Det har varit super kul nu, men de roliga måste få ett slut och man måste tillbaka hem till Umfors.
Dock så är ja inte så ledsen att fara... det regnar här så . ha ha
Min kaktus Pigge väntar på migså jag måste upp och vara sällskaplig med han. Sen så är det sååå mycket lättare att se anime där uppe.. Då behöver man inte bry sig om om någon annan vill sova eller inte. he he he...
Snart skall ja sätta mig på min femtimmar långa bussresa och bara koppla aaav. Sen imorgon ska ja jobba igen! Med ny färska tag! (klyyyyssssshhheeeeeee ~)
gosh ja e så trött att ja mest vill bara sova. aja, Bye på er så hörs vi på ett tag!

Amanda dosering och nördklassvarningar

Ny dag och nya möjligheter!!
Dagens möjligheter heter Amanda! Vi ska luncha ihop idag!
Jag ska fara och plocka upp henne om 35 minuter och sen ska vi iväg på lunch! De kommer bli AWESOME!! Har verkligen känt att mitt amandaberoende håller på att göra mig galen.. så jag är glad att jag får några doser idag!

på tal om amanda.. Amanda! Hoppa över det här stycket!
så, nu kan ja få nörda mig lite.
Som jag sa skulle ja rita lite fanart igår! Så jag gjorde de.. då de blev awesome. om jag får säga det själv. Tyvärr kan jag inte visa er den än... eftersom min scaner aldrig är på rätt ställe... men så fort ja kommer hem ska ja scana in den å då ska ni få se hur kul den är!
För övrigt har jag märkt min kärlek till Ace och Luffys förhållande! (Broder förhållande! Inte bög knulla förhållande)
De e så söta!! Ja skulle ge allt i världen för at få en storebror som Ace! (fan girl hjärta)
För er som inte har fattat det, är Ace number one in my heart right now. Gosh han är så cool!
Ja skulle vilja säga så mycket om hela serien!!! men ja vill inte spoila för er så jag håller emot! Jag vägrar vara den människan som förstör andras upplevelse! Den ska ni se själv!
Idag ska jag förövrigt fortsätta med lite mer fan art .. de kommer också bli awesome. MO HA HA HA

Nu! Hej amanda och välkommen tillbaka!
(amanda hatar när ja nördar mig)
Idag ska jag även köpa lite rengörings grejer, eftersom jag måste tydligen slänga hela stugan i en tvätt maskin och tvätta den ... tjoho tjohej. de kommer inte bli så kul .
Det känns lite halvskumt att ja ska tillbaka dit imorgon. dit = umfors. Ja ska bara vara där 16 dagar till sen men ja.. . de känns så skumt att inte mamma pappa anton eller någon annan är där.. Men jag har ju Pigge! Och sen min lilla mus.. (Det är ett djur era perversa människor!!) Hoppas han inte har blivt skjuten än av mina grannar.. . . yeah ..

Nä nu ska jag nog rita lite grann! Ha de gött i de ack så tråkiga vädret!
mjuuuuu ~

ja.

jag har velat sova sen klockan var sju. varje minut är en kamp. och jag ska rita klart en teckning. det har jag lovat. och lära mig fan art. idag. livet är niiiiice!

Sol på mig

Idag kommer det också bli en bra dag!
Idag skinner solen, jag har vår/sommar klänning på mig är fin i håret.. ska få vara nördig med madde.. hittade massa fina bilder på ace och luffy igår.. (fan girl hjärtan över hela slanten)

Fast ja måste säga att Naruto har blivit som en besvikelse på sistone. När ska Sasuke dö?! Herre gud vad den pojken är dryg. (jag vet inte om det kommer hända, men jag vill.. soooo bad..)
Jag tänker inte spoila något för jag vet ju inte om någon av mina läsare ser serien eller inte.. .. MEN JAG VET INTE ENS VEM JA SKA HEJA PÅ LÄNGRE!
Naruto, DASKA UPP DIG! Gosh! Du ska inte gå till Sasuke level.
Sakura, å herre gud kvinna vad är de för fel på dig?
Sasuke, gå å dö.

PUH! Där fick man nörda sig lite .. försmak på vad som kommer sen idag.. he he..

ehm.. vad mer?
Jag ska fara och äta middag hos min mormor sen också.. de kommer bli N I C E ! MO HAHAHA


Sen en sak jag har glömt berätta...
MIN LILLEBROR HAR FÅTT KÖRKORTET!!!!!!!
WAH WAH WAH WAH!!!
Det är super amazing! Han har blivt så stor.. snyfft! Fick åka en sväng med han igår, och även om jag ibland bromsade med min osynliga broms på passagera sidan, så är han riktigt bra ! ! ! Ore wa skiii ototo! ! ! ! (jag har ingen anning om nått av de där blev rätt..)

Well, that's all for now. Nu ska jag svara på lite mail (ush) och sen ska jag ut i SOLEN! YEAH!

När man är lycklig

ännu en lyckad dag till ända... mitt fan girl hjärta är utom sig av glädje och jag är så utmattad att jag tror jag svimmar.

Man måste förlora något, för att verkligen förstå hur mycket man har saknat det !

Noveller

Kategori "Noveller" innebär berättelser jag själv har skrivit.
________________________

Alex och Mimmi

Vem kommer du gifta dig med?
Mobiltelefonen

Projekt

Kategori "Projekt" innebär saker som jag själv antingen har byggt, målat, sytt eller liknande.
________________________


Happy face all day!

Morgon!

Vilken natt! Att få sköna i sin egna säng är verkligen det bästa! Skulle vilja ligga kvar hela dan men jag har en del stuff ja ska göra så..

idag på schemat är det följande:
Kolla på en dator
Leta ramar
Leta silver schampo
Lära mig rita fan art
Kolla upp Manga
Göra om lite på designen så den blir klar någon gång!!!
Hänga med Amanda plus flera

Det kommer bli en magisk dag igen. Det känner ja! Kii Jag är så glad!

Som avslutning, en litet seriestrip för alla nörds out there. Jag vet att ni kommer gilla den.
Gosh vad den får mig att le!
Happy Face !

Vilken dag!

Hemma!

och det har veeerkligen haft den mest underbaraste dag på väldigt länge!!
först har ja fått kommit hem
sen har jag fått klippt mig
sen har jag fått nördat sönder med all manga, anime posters och tyg jag har köpt
sen har jag tydligen fått ett grattis FRIMÄRKE MED SANJI PÅ!!! *fan gril screm*
sen har jag fått färga hårt
oc snart ska jag få träffa Amanda igen!!!
It's a good day to be alive ~

skumheter?

Nu är jag i Storuman på väg hem!
Just nu har vi vårt.. vad blir de? 4:ärde stop på 3-4 timmar.. jag har inte så bra koll på klockan och jag är lat för att räkna ut det.
vi har i alla fall stannat minst två gånger för att dricka kaffe.. nu är bara saken att jag inte dricker kaffe. alls. what so ever.

Men jag har laddat med AS mkt Godis, Läsk, Vatten, Naturgodis .. och ett äpple.
Super nice!

well.. jag vet inte riktigt vad ja ska skriva.. funderar på om ja orkar se one piece snart.. men saken är den att ja kommer nog att låta så mycket (låta=skrika, skratta, gråta and so on) så alla andra på bussen lär funderar vad som är fel på mig. Fast de gör vi väl alla ändå?

ooh nu åker vi ifrån Storuman! Way! halva vägen kvar!

Det var så fint när jag lämnade Umfors i morse.. men när är de mullet å grått.. undra om jag tog fel jacka ändå?

När ja kommer hem ska jag nog klippa mig tror ja. de kommer bli nice! la la la.

ÄCH ja pallar inte skriva nå mer.. de blir bara skumheter! bye!

specialeffekter?

morgon alla!
just nu sitter jag och äter min morgon macka tillsammans med mitt te. mycket mycket nice.
Lyssnar även på radion där en Torbjörn som arberar med specialeffekter gästar. Han har tydligen varit med och gjort avatar! Där kan man nog skryta en del...
Det får mig i alla fall och tänka på min egna framtid.. jag hoppas verkligen jag kommer in på min skola! de skulle vara så... ja otroligt!

Jag har bestämt ett namn till den lilla kaktusen! Han ska få heta Pigge. Eftersom det var så extrem gulligt! Och för att han inte är gullig. Han är ond. Så de blir en bra kontrast! Och bara för att jävlas med han. (Yep! Nu har han fått en egen personlighet också! MO HAHA)

well.. jag tror de var allt idag. Jag måste egentligen gör sååå mycket nu på morgon egentligen.. jag far ju imorgon.. tjoho!

omg. It's me.

Jag vet att om ja någonsin skulle på en con. Skulle det här hända mig. . .
(Madde är den brunhåriga tjejen och jag den rödhåriga. Helt klart)

Borttappad och underkläder?

Det har varit en lite jobbig morgon.
Jag kunde inte för mitt LIV hitta de jäkla internetet!
För alla er stadsbor kan det här låta ganska skumt... Internet för mig är Inte en låda som man har i en kontakt i väggen. Mitt internet är en liten liten sticka som sätts in i datorn och därifrån kommer internet. Men denna lilla lilla sticka är väääldigt lätt att tappa bort! Vilket jag hade gjort i morse. I 15-30 letade jag den där jäkeln! Tillslut fann ja den under sängen.. Fråga mig inte varför den var där...

Any way! Vi har fått tre fina (?) namn som min lilla kaktus ska få heta. Det är:
Sture
Klas och
Pigge!

Jag ska erkänna en sak, jag har funderat lite på att döpa han till kurt. Bara för att här uppe, är jag Kurt. . . i alla fall på mitt schema..

Men any way! Om ni har några fler ider vad min söta kaktus ska heta så är det bara att hiva in förslagen! Jag kommer nog bestämma mig till imorgon om vad han ska få heta. (jag tänkte först kanske i kväll.. men då kom ja på att då kommer jag nog med 90% säkerhet se one piece.)

Idag ska jag förövrigt jobba! Det är därför ja skriver så tidigt på morgonen. Kommer gå mellan 10:15 till 19:15. tjoho tjohej! Ska även jobba imorgon. Men sen bär det av till UMEÅ! Mo hahaha! de kommer bli awesome.

Har jag berättat om min lilla söta granne?
Jag upptäckte han i förrgår när ja satt och sola i min lilla stol mina föräldrar tog upp till mig. Tyst tyst smög han bredvid mig och satte sig på gräset bara några meter ifrån. Yep. Det är en liten mus.
Han är super söt och verkligen modig. Modigt eftersom han ändå vågar komma så nära stora mig. Jag har taggit tycke till han väldigt mycket. Nästan som jag funderar på att kidnappa honom och ta hem honom till Umeå. . . men då lär min mamma inte bli glad. bu hu.

Föresten! Vet ni vad jag hörde på radion?! Denna sång:

Royal Republic - Underwear

heter den tydligen... yeah den e SKUM!
Over and Out!

Is this Love?

nu har jag gjort något dumt..

jag var i hemavan och traskade runt i affären där.. och då såg jag honom.. Han var så vacker! Visst lite rund om kanterna och kanske inte den bästa outfitten... Och han såg ut som att ha en attityd som säger ja.. Taggarna utåt?
Det var kärlek med första ögonkastet och jag visste att han skulle följa med MIG hem idag.
Dock hade jag rätt.. han var inte så kjel och kram vänlig som man hade hoppas på...

Men trots våran brinnande kärlek ? så har jag inget namn på honom! Jag har funderat på vem ja skulle kunna uppkalla honom efter. Zoro kom fort upp.. men samtidigt är det fel. Så jag behöver ER hjälp att ge ett namn till min taggiga vän.

Vad ska min Kaktus heta?

Modeller och Lappsjuka?!

Hej alla människor!
Mina föräldrar drog hem igår, och jag bestämde mig för att springa runt och ta lite kort i det vackra vädret. Det blev 178 st. Min dator mår inte bra av det här snart skulle ja tro!
Dock så blev ju i alla fall några jäkla bra! Om jag får säga det själv. ha ha ha
Jag hittade två stycken helt ljuvliga modeller! Visst hade de en hel del attityd och i stora drag vägrade göra det jag sa åt dem. Men är inte det lite kul också?
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. det är inte lika fint väder.. och jag är ledig. Det känns som det kommer bli en långsam dag.
Jag skuuulllee kunna se one piece i cå där 24 timmar. Men tja... min goda uppfostran säger emot de. sort of.
Först vill jag göra något annat! Något kreaktivt! Men What?! Gah!
Nej men de ska nog lösa sig. hoppas jag. panik.

En rolig grej är dock att jag kommer fara hem på besök om tre dagar! De kommer bli såå nice! Träffa alla igen, klippa mig, färga håret, få massage (fan girl heart) och allt där till! Det kommer bli Awesome!
Dock kan det bli lite drygt att fara tillbaka hit upp... de finns ju som inget å göra här och snön ligger kvar och bla bla bla..
Hoppas jag får jobba my as of så de blir lite folk av mig!

Föräldrar och Choppa Varning

Hej på er alla!

Idag ringde mina föräldrar och väckte mig (för en gång skull sov ja längre än till 8) och berätta att de var frame vid umfors! Så det var bara att slänga på sig kläderna och springa ut för att möta dem, innan de körde för långt vill säga.

Så jag har hängt med mina föräldrar hela dagen. Vi har solat 5 meter in i Norge, och jag lyckades så klart somna i solen och så klart bränna mig på inget mindre än min tunga. (tydligen sover jag med öppen mun...)

Jag har fått äta grillat för första gången i år! Mycket uppskattat kan ja lova . lovelovelove!

Men mest av allt har vi bara chillat, pratat med folk och varandra och njutit över den absolut finaste dagen! 



Härligt att vara ledig!


Ops! Glömde svara på en kommentar nästan!
Vera frågade:
"Schysst blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man designen du använder? Tack :)"

känner mig lite som tony-tony choppa just nu..
"Baaka!! Tror du ja blir glad av att du säger att min design är snygg?" (hon är självklart jätteglad)
Men som svar:
Det är min egna desgin som jag har fixat och strulat med, med egna bilder och allt. Men om du vill ha hjälp med din blogg eller likande hjälper jag dig gladligen!

Hälsningar ifrån en mycket lättpåverkad, röd och glad tjej.

Drömmar och Fangirl varning

så har man taggat sönder amanda..
Hej på er!
Nu är det inte morgon längre, det vet ja. Men i morse klev ja upp kvart över sex och var på morgon möte kl 8, så då kändes det inte läge att skriva nått.

Men men.
I natt hade ja vääärldens skumaste dröm igen. Fast den var så söt och shoujo aktig att ja ler fortfarande när ja tänker på den.
Any way. Då var ja typ hemma i rödåsel av alla ställen och såg en man cykla utan för. Han va ganska het. nått hände och sen kom han in och frågade: vart ligger umeå!?
jag förklarade vägen för honom, och det visade sig att han skulle cykla dit... eftersom det var sent den kvällen så fick han och sina två barn sova över. (barnen var mellan 8-1 år, super söta!) själv förklarade han att han var singel och 26 (?) år gammal. (gubbe)
Stuff happend och på nått sätt tror jag att vi två blev som ihop.. om de var vi eller en annan kille som var typ japan är ja inte säker på.. men jag blev i alla fall ihop med en super söt kille och ja rodnade och var glad å kär 24/7. As nice.
lite depp blev man dock när man vakna och kom på att de var dröm.. och att man skulle upptidigt. men sånt är livet! Idag ska jag i alla fall spanna in cyklister! MO HA HA HA

Nått mer sen då?
Jag är ledig idag.. Tjoho!

Jag har städat hela min lilla stuga eftersom mina föräldrar kommer på besök.. om de inte ser nog bra ut kommer de aldrig låta mig flytta hemifrån.. panik?! Men men. nu är de i alla fall rent och de ligger inga matrester/döda råttor i slasken. (nej de har aldrig legat en död råtta där.. men de gör de inte nu heller så)

Jag ska snart iväg och panta all min pant som jag har.. de ska mina kära föräldrar inte se! Dock vet ja att de nog läser det här så jag kommer få problem ändå.. ha ha  i'm a smart kid.

Övriga nyheter:

Amanda är en dryg liten unge som kommer hem och 6 dagar, ÄNTLIGEN. Fan vad hon ska få spö.

Och jag skickar en massa Fangirl hearts till Zoro som är helt awesome. . . omg. jag vill se one piece.
Tur ja bor ute i skogen där ingen hör mina fangirl skrik... hoppas ja.

Morgon gangsters och vädret

Morgon på er alla!

Jag ska berätta för er att bo så nära naturen är ganska likt att bo mitt i  stan.
Tänk senariumet:
När man har sovit lugnt och skönt en helt natt så hör man plötsligt något skumt ljud och man undrar vad som pågår. Då visar det sig att det är några gangsters eller liknande har brytit ihop på gatan och slänger fula ord till varandra så hela gatan hör.
Känner ni igen er? Detta hände för mig i morse:
När jag hade sovit lugnt och skönt nästan hela natten så väcktes jag plötsligt av några skumma läten. Så jag gick upp och kollad ut genom fönstret och det visade sig att ett par kråkor och skator hade brytit ihop och skrek på varandra. . .
same shit but diffrent.

Även idag ska jag jobba. för åttonde dagen i rad. (om ja sa annat igår, var de en lögn) sen är jag nästan ledig. på fredag morgon ska vi har personal möte! tjoho tjohej!


Vill bara säga att just nu är ja så torr om händerna att ja har fått små sår.. not nice. Long live honung och handkräm! (ja jag använder honung på såren. jag vet inte om de hjälper. men de känns bättre än ingenting)

Jag ska föresten ringa om att få massage idag. Jag har sagt så till mig själv sen i måndags. Men today is dah day!
hoppas jag. ha ha

För övrigt är vädret förjäkla tråkigt just nu. de är monligt, blåsigt och lite snö. Dessa dagar är ja glad att ja jobbar!

Jag hade en konstig dröm i natt föresten.. det var nått med min bror, något vid hundsjön i rödåsel och häxor.. well you fix it up för ja kommer inte ihåg mer. eller jo! de var nått om mina super håriga ben också.. (fan servics?!)

Här kommer föresten en super skön låt Madde visade mig:

Luffy och Scaner

Hejsan och förlåt!
Om sanningen ska fram så har jag inte skrivit på bloggen dessa senaste dagarna eftersom jag har sett på one piece mina lediga stunder. . .
Jag vet jag vet.. fast jag har läst hela serien som just nu exicterar så måste jag även se den!
Fast Luffys röst är helt fuck'd up. Men trots det får han mig att skrika som en överförtjust japansk 14 åring. Ack detta liv. Tur att ingen hör mig här uppe på fjället. . . hoppas jag.


Well, annars då?
Idag ska ja jobba igen. Har jobbat sex dagar i rad nu, och ska jobba igen imorgon. Men sen är jag ledig! Yey!! Då är jag ledig i typ 4 dagar, tror jag.. ni vet hur bra koll jag har. ha ha...

på jobbet går de gaaaaaanska segt. det är ganska tomt med folk just nu. Dålig månad nu i maj. Men ja tror dock ja kommer få lite arga människor på mig nu på morgonen.. I have been a baad girl.. haha!


Som svar ifrån en liten kommentar jag fick här om dagen.
Peter skrev:
"jag vill se mer ritade bilder!"
Som svar på det så har jag en "massa" ritade bilder jag skulle vilja dela med mig till er! MEN mina föräldrar har snott min scanner/skrivare. Så jag kan tyvärr inte ladda in dem i min dator.. än. Men de ska komma upp med den nu till helgen då de kommer upp för att hälsa på! ÄNTLIGEN!


hemma snart?

morgon alla!
oj vad tiden går.. ja som steg nyss upp å då var kl kvar i 8... well well..
sitter just nu och fixar till min frukost. Multitask u know it


Nu har jag varit här uppe i fjällen i ca en månad, och det är typ en månad kvar innan jag kommer hem till Umeå på heltid. Det känns både bra och dåligt. Jag får äntligen nån som gör mat åt mig, men dock kommer folk störa mig 24/7... mhm.. tuff life tuff life.
Dock tror jag att jag inte kommer bo hemma så länge längre. Utan jag kommer nog mest troligt flytta ganska fort hemifrån. Sorry Mamma!
Och om ja ska flytta hemifrån, så ska ja antingen flytta ihop med en viss någon. Eller köpa katt.
jag vill ha en katt ~

just nu ser ja lite små fåglar utan för mitt fönster. synd jag är så dålig på namn på fåglar.. annars hade ja berättat de för er.

nej denna morgon ska ja faktiskt hålla på med annat än blogginlägg :P ha de bra!