Början

Mitt äventyr har börjat. Jag tittar ut genom fönstret och ser slätter med vete, lövskogar och söta små hus. "nu är det bara två timmar" sa pappa just. Mamma ligger och sover med Erina och jag fortsätter inspektera området.. Himmeln har lite lätt mörk ton, men ändå lysser solen och tillsammans med the used som viskar saker i mina öron ser det ganska vackert ut. Och det ända jag kan tänka på är: Om jag någon gång ska ha hotell, ska mina gäster hitta boken Room 1408 av Stephen King i natthögsbordet.

100 x 8

happ. och då var den 45 min kvar tills ja ska börja jobba....

Ni vet ju att jag är knäpp. Med allt mitt tjat om manga, anime ace kalmar och allt annat.
Jag har just kommit på en sak!
Jag är just nu på episod nummer 401 i One Piece, och det är väldigt awesome. MEN jag har ju redan läst allt, så jag vet ju vad som kommer att inträffa. Och ta de lugnt, jag kommer inte spoila något. MEN DET ÄR NU 100 AVSNITT AV SMÄRTA KOMMER INTRÄFFA SIG!!!!!!!
Dom närmaste hundra avsnitten lär jag mest troligt viss gråta ögonen ur mig, för att sen kunna simma i mina egna tårar ner till kalmar!!!
Och jag ska flytta om ca 8 dagar!!!!!!!! HUR FAN SKA JA HINNA SE 100 AVSNITT PÅ 8 DAGAR?!?!?!? jag måste ju trotsallt ha ett liv också...
för den som  inte förstår det uppenbara: Jag kan ju inte se de här avsnitten i Kalmar!! Inte när det finns tunna väggar och en Natalie som vääägrar gråta stilla när det gäller. Jag kommer Skrika, Jag kommer Slåss, Jag kommer Svära och Jag kommer Gråta så högt att mina roomisar tror att det är ett djur som dör inne i mitt rum!!!
Och detta ska bli deras första intryck av mig...
dålig planering . mycket dålig planering.

påtal om roomisar! en av dem tog kontakt med mig igår!! YAY!! Han verkar helt ok faktiskt! så de här kommer bli awesome. förutsatt jag hinner se 100 avsnitt på 8 dagar.....
kanske jag hinner se ett avsnitt innan jag börjar jobba...?

a hero of waar ~

Tja!

jag mår bättre idag och imorgon ska ja ta me fan fara och jobba!! Jag är redan less på att dra hemma utan att kunna göra något.. sure, se one piece en hel dag är inte mig emot... men nu e ja lite less på det just och vill göra annat...

så då sätter man sig vid den andra datorn och leker lite där.. kollar lite möbler här... väntar på att pappa ska komma hem här... wah wah 

har även haft gryymt mycket mail kontakt med en av mina roomisar i kalmar! han verkar vara en vettig karl så de har släppt lite på stressen.. (vilken stress?*)

*vilken stress? just vid flytten till kalmar verkar jag så ooootrlooogigt avslappnad jämnfört med många andra... well jag är sjuk så de kan ha och göra med det. vänta bara, nästa vecka kommer jag nog ha panik. 

just nu ligger de kartonger lite här varstans.. speciellt mitt rum är kaos..! men de ska de väl va, antar ja. 

GAH! Det är en fluga här som tror han är min vän men de är han inte!! GE MIG SOME SPACE DUDE!!!! or i will kill yooouu mOhahahahah!!!

evil. 

over and out

like a pervert..

...andas jag..
täpp i näsan och djupa kvävda andetag. Det är underbart att vara sjuk..

jag som var frisk bara för några dar sen! (jag var sjuk för några dagar sedan också..)

btw. räkna med ett inte ett sånt make sens inlägg.. ja kan inte ens se vad jag skriver.. de e jobbigt att fixa skärpan med ögonen... wah wah wah hänger någon med i vad jag skriver?

btw så hat/älskar jag rise aganst låt hero of war... den e så jävla hemsk men ja måste bara lyssna på den!!! de e fel på mig. 
well dah . ja e sjuk. 


dagens bästa nyhet är att min älskade vän Amanda G kom in i kalmar!!! Så kalmar. ni är screwd!!! MO HA HA HA HA !!

och med det, och endast det kan jag säga att livet är fan underbart. 

Sen så skiter jag i att jag är sjuk. Det är bara en inbillning, bara så ni vet! (det rann just en liter snor ner för min näsa...)

INBLIINING!!!

Då sa' den tappre siste mohikanen:

God kväll alla!
Det känns som jag utnyttjar folk! Hör och häpna!
mest karlar... he he ~ Nej inte så! ! ! Speciellt när ena karln är min syrras ex och den andra.. well vet jag nästan inget om förutom att han är awesome. Mycket Awesome. Och bor i kalmar. och är min Senpai. Ah. nu har jag kommit på hans smeknamn för bloggen! Senpaiii ~

Any way, Senpai, för alla er som inte vet, är det japanska ordet för bla en äldra student. Vilket han är. Han går webbprogrammerare ett år äldre än mig (om ja kom ihåg rätt) och han har koll på mig! eller.. svarar på alla mina dumma frågor och ser till att jag känner mig trygg. Jag tror jag måste gifta mig med honom ! ! (gud jag hoppas verkligen ingen läser min dumma blogg)

Jag tror dock också att min mamma älskar honom. . . så vi får väl slåss om han ! ha ha ha ~


för övrigt har jag ju klippt mig! kort förklarat är det typ som den siste mohikanen...

riktigt awesome med andra ord (?) 
nej men de e ganska snyggt... ska väl visa er på något sätt någon gång. (räkna med en teknad bild. jag hatar att ta bild på mig själv.)

well. i guess that's it for today. God natt!

latiz

Hej hej!
he he långsam brud i know...
men de har varit sååå mycket i helgen att ja helt enkelt inte har haft tid att skriva!
jag har spenderat 24 h med amanda bland annat, inte helt fel. speciellt när vi är galna och kommer på saker och gör dem och allt är bara galet. de va awesome...
jag har paddlat kanot! de va nice ! varmt i luften varmt i vattnet, can you ask for more?
och igår jobbade jag. super kul.
wah. ja orkar inte skriva mer nu. ha de bra!

RSS 2.0