Tomodachi LoVe!

Efter att ha jobbat hela dagen på Cyber är man ganska trött. (och att man var uppe till kl 2 gjorde inte saken bättre...)
Sen att man blir iväg tvingad på nån jäkla ICA affär som kryllar av folk som gör att man får en dunkande huvudvärk gör inte saken bättre precis..
Men när man sen kommer hem och få se att man har fått en paket där de står saker som: "Wounderful Manga geek" "Tänk Kalmar!" osv så vrids humöret fort om. Det första att man ÄNTLIGEN har fått tillbaka sin efterlängtade kamera, och det andra som chockerade mig var två helt underbart söta drakar som hade visst smygit sig ner i paketet! Fan Amanda, du vet verkligen hur man räddar en dag!! Tack så jävla mycket!!!
Crapy pic I know.. men ja orkade inte ta med den vettia kameran!
The Best Girl in the World!
(med undantag ifrån mig)
Hontoni Arigato Tomodachi! ^w^ (<-- Bara för att irritera Amanda , eftersom hon inte lära ha nåååån anning om vad de där betyder.)

på morgonen

jaha. Då fick man de där morgonsamtalet: - Hej Natalie, väckte jag dig? - hehe joo... - Ops, förlåt! Men du, vill du jobba idag?.... Så nu ska ja iväg på Cyper för att jobba av mig lite. Lär vara sketa trött när jag kommer hem ! och då ska ja plugga!! WOHO! men sen är de ju de faktum att pengar på banken är svårt att säga nej till.. dock önska jag att jag inte var uppe till klockan 2 igår natt .... Over and out!

har har

Ohaio världen! (=godmorgon)

Ja, folk som inte har nått att göra med sitt liv får kliva upp kl 12. Så de så.

Fast idag ska ja faktiskt göra någoting... Jag ska åka pulka med några SBU:are i rödbäck.. eller pulka å pulka.. Skrana ffs! Yeah you heard me, jag ska åka S K R A N A! Sug på den ni! Är faktiskt ganska taggad.. Har till och med dushat för denna händelse! WOO HOO!

(jag får mig själv att låta som en patetiskt liten varelse som aldrig duschar... aja)


En sak som ja stod å tänkte på i duschen var faktiskt amanda.. (har har) Och en liten meme jag gjorde av oss två. Tänkte kolla om ja hitta den på datorn så ska ja visa den för er, inte för att ni kommer tycka den e kul. Men jag å amanda skrattar ihjäl oss av den.

*letat ett tag*
Den finns seriöst inte ..? vart kan den ha tagit vägen..?
Aja, Amanda, när du ser de här får du skicka den till mig. Den e visst helt väck ifrån min dator.


mhm. Men de känns ju lite dumt att inte lägga upp nån bild.. speciellt när ja har lovat en.. mhm..
Det får bli en helt random bild av min karaktär.


För er som inte har träffat honom:
Hans första namn var A-chan. Men eftersom det blev lite för japanskt och lite för mkt smeknamn så döpte jag (med hjälp av Madde) om honom till Alex. Inte för det passa honom what so ever. Stackars patetiska lilla sötnöt. Just i den här bilden är han runt 17 år, if you want to know.
Han har en familj där han är äldsta barnen bland 4 st. De tre andra är trillingar som består av två pojkar och en flicka. De får ja visa någon annan gång. Han har en mamma och en pappa också så klart.
Han har även en barndomsvän som gör hans liv till ett brinnande helvete. Men henne ska jag också ta upp någon annan gång.


Oj vilket lång inlägg de blev. Aja. Nu måste ja torka av min kropp ifrån duschvattne och sen klä mig. (<-- omg fanservic?)

Bye

mhmm..

...jag borde verkligen plugga...

huvudvärk med en släng av dålig koll

typiskt att ha huvudvärk.. ifrån ingenting kom den också! dåligt dåligt.
Fast värre är min absolut dåliga koll! Jag trodde att sista datumet för inskicket av tävlingen jag nämde igår var den 27 feb. Men neeeej, det var den 24! Idag alltså... så jag tror inte att posten är så snabb att de hinner få den till sthlm idag..
Visst e ja lite putt för det, men det är ändå inget jag kan göra åt det så det är bara att sjunga: SÅÅÅNT ÄR LIVET!!
I alla fall Mitt liv..
Dock har jag fått ett litet lyckopiller idag!
Trots att jag fick se de förödade beskedet på SF's hemsida fick ja se något helt otroligt också! Inte nog med att Åsa Ekström och Natalia Batista ska vara på SFbokhandel i Stockholm nästa fredag (vilket jag absolut ska fara på!) Utan självaste MAGNUS NORDIN ska dit och signera sina böcker! Mannen, Myten, Legenden! Jag får gåshud bara att tänka på det..
Dock har ja lite problem vilken bok han ska få signera åt mig..
om det ska vara
Åstråmördaren, som är sjuuuukt creepy och man blir så äcklad av att läsa den att man nästan vill gå på toan och spy. Men samtidigt är så sorlig, så brutal och hjärtslitande att man bara måste älska den.
Eller ska de bli
Tystnadens hus, som man inte hänger med i (på ett bra sätt) så oföresägbar och så skrämande att man måste sova hos lillebror?
Ack, vilken ska man få signerad?! ååångest!
Här kommer föresten bilden som skulle in till tävlingen, men får nu hänga på min vägg istället. Tjoho tjohej!
temat: Oväntat möte
Ritad på A4 och färlaggd i PS.
Jag ska erkänna att jag inte är så super nöjd med resultatet menmen.

Scary tävling eller någt sånt?

Jap.
Då har man (typ) blivit klar med bilden som ska in till tävlingen som SFbokhandel har gjort. Ska bara printa ut den och skicka den i ett brev!
Inte för att jag tror jag har en chans att vinna, men det är ju kul att delta ! Jag har i alla fall en kick-as idea! Har inte tänkt berätta den än.. men ja lägger ut bilden när tävlingen är över så ni får se hur den ser ut!


Men nu ska jag se klart Scary Movie 2, (sjukt dålig film i know.. men jag kan inte sluta se den.....)


Byyyyye!

And of you go

Over and out.


Dampfall med en släng av Kannibalism

Jag hade en sån skum dröm i natt att jag känner att ja måste dela med mig av den..

De började med att jag var i en okänd stad med min syster... Troligtviss Sthlm eftersom de var en ganska stor stad.
När vi skulle gå ut och köpa ett ritblock till yours truly, så hade visst hela staden blivit infekterat med ett medel så att alla blev antingen döda, zombies eller något annat fel på. Det inkulderade både mig och min syster. Vad min systers fel var kommer jag inte ihåg.. men jag kom ihåg att när jag blev arg, så fick ja ett sånt jävla damp anfall att jag typ dödade folk. Det var min systers uppgift att hålla mig nöjd ungefär. På vägen till affärn träffade vi en tjej som hade typ samma fel som jag, fast hon dödade faktiskt folk. any way så gick vi för att köpa ritblock, men de hade inget ja ville ha så jag börja dampa loss i butiken, alla blev rädda för mig och stack därifrån. Sen hittade ja de där dumma blocket och nöjd gick ja och köpte det. No problem liksom.

Sen när vi kom tillbaka till lägenheten var Amanda där. Helt naturligt fråga ja va hennes fel var. Svaret blev att hon var smått kannibal så att hon var tvungen att små äta på lite människa då och då.. Som en god vän jag är, lät ja henne äta på mina fingrar. . . 

Efter det kommar jag inte ihåg så mycket...
Men jag antar att ja ska tacka min syster för att hon tar hand om mig med mina dampanfall och Amanda är skylldig mig ett tack. Det är inte alla som får sitta och mummsa på mig!


jag drömde också om en kille som krokade med ett träd och ville sen dansa kango med mig..
Att Alexandra Ojas pojkvän nummer 2 (inte krille, utan killen efter det som inte existerar) gjorde slut.. och att vi skulle åka rucshelkana ner för ett blött hustak.

Man kan bara älska att sova!

för ja orkade inte rita någon själv nu på morgonen.


hemlizz!

Vad gör ja uppe nu?
Jag sitter och lyssnar på när Amanda snackar om VK långt bort i england.. woohooo!


nej men de e väl de minst viktigaste anledningen jag är uppe.. (VK, inte Amanda) 
De e ju så att jag och Amanda har en liten hemlighet! Hi hi! De kanske ni andra får reda på en vacker dag. Men just nu vill vi hålla den för oss själva.. vi är inte så säker på hur ni kommer att reagera...
Vissa lär bli arga..
Vissa lär förstå..
Vissa kommer kanske aldrig prata med oss igen.

Men vi står för vad vi är! Det ska ni veta!

Crappy bild I know..

den e lite gammal..


shit.


I really need to learn how to talk to boys.. -.-'

RSS 2.0