Ett litet steg mot att bli vuxen...

Idag har jag tagit ännu ett steg till att bli vuxen - nämnligen att fara med bilen på bilprovning.
Lilla fjösen (vår Ford Fiesta) skulle fara på sin årliga provning, och min far hade planerat lite dåligt eftersom idag är sista dagen för denna provning.. Så tyvärr kunde han eller mamma inte hjälpa mig i denna utmaning. Jag var tvungen att göra det helt själv. (dam dam daaaaam)


Jag kan börja med att säga att ja till och med drömde om att ja for på bilprovning.. Fast då hade jag en annan, pimpad bil med lampor. Men det var en tjock gubbe som var där som kollade runt i bilen, så lite rätt antog jag att den var. (jag har mina fördomar mot bilmekaniker, antigen är de tjocka gubbar, eller unga snygga killar)

För min egna skull hoppades jag att det skulle bli en tjock gubbe... jag funkar inte normalt kring snygga killar...

När jag hade kört in på bilprovningen ca en kvart innan så kände jag hur mitt hjärta bultade som besatt. Det enda jag egentligen fruktade var att köra upp bilen på rampen. Det är en ramp som bilmekanikern sen skulle kunna lyfta upp bilen på för att se under den.. Rampen i sig är kanske 5 dm tjock (om inte mer) och det skulle nog vara ganska enkelt.. om det inte vore så att jag faktiskt fick körkortet bara för 2 månader sen!

Any way, när jag hade anmällt mig så satte jag mig och läste en tidning, för att lugna nerverna. Tyvärr var de en dåligt vald tidning... artikeln jag läste om handlade om en mamma som vars 14 åriga dotter (född samma år som lillebror) hade tagit livet av sig genom att ställa sig framför ett tåg. . .  Efter att ha läst klart artikeln kände jag mig helt gråt fördig och letade desperat efter nått annat att läsa... men allt annat i tidningen handlade om sex vilket jag asbolut inte var sugen på att läsa. Dålig tidning.

Sen var det min tur att köra mot RAMPEN (dam dam daaaaam). Självklart var det en snygg kille som skulle ta emot min bil.. och självklart fick ja kärringstop när jag försökte köra upp skitbilen. Det hela sluta med att ja bad honom köra upp den åt mig så jag slapp lida något mer.

Efter att han hade kollat igenom hela bilen, uppifrån och ner. Och efter att jag hade varit helt säker på att han skulle få bilen över sig, så kom Fjösens dom. Det blev visst ombesiktning på tre punkter...
SÅ NU MÅSTE JAG FARA OCH GÖRA OM ELÄNDET IGEN!!!!
Min fina vän, min "trogna" springare och mitt plågoris.

Ma girl know me to well...!

Efter att ha kommit hem efter att ha varit på lite ärenden så går jag till brevlådan, i hopp om att det ska finnas lite rolig post idag. . . Och då ser jag att det bara vinns två saker. Ett brev till pappa och ett paper.
"Det här pappret skulle man kunna ta för skräp." tänkte jag och tog upp det.
Men det var allt annat än skräp! Det var ett brev till mig, om att jag har fått ett paket från Amanda!!!
Jag släpte allt jag hade i händerna och satte mig i bilen igen, för att fara och hämta det, då jag såg att jag inte fick hämta det för ens efter klockan 2... klockan var då 1.

I en hel timme väntade då jag mest skuttade mellan väggarna och pratade med min syster över telefon .. Sen när klockan slog rätt så kutade jag ut så fort att pappa just och pass hann ropa efter mig att köpa paperika.
Jag skynda de mig med att köpa paperikan och hämtade sen paketet..
Det var ett ganska stort paket. . . Jag körde nog lite för fort hem.. hi hi..
Jag slet upp paketet (jag har inget kort på själva paketet.. jag blev för ivrig..) och mötes av en lapp...

VAD SKJUTTON KAN DE VARA?!?!?!?


he he... Min tjej känner mig för väl..! De där chipsen kommer ta slut ikväll om inte redan inom loppet av 40 sec.. vi får se! Hi hi!

 

and now.....

HUGATTACK!


ssssshhhhh....

Min minsta och enda bror fyller 18 idag! Tyvärr är han inte hemma, utan på någon företags grejs i Skellefteå som han kommer vara på i några dagar, sen ska han visst till Arjeplog och hänga. Så han lär inte komma hem igen för ens på måndag. Fast det råder nog ingen nöd på han. Vi firade han starkt igår istället med Pizza, tårta och presenter!
Av mig fick han ett påskägg med godis och tuggumin (det ända han verkligen ville ha tror jag...) och en vattenspruta till sin snäcka Bernt.
Att han just fyller 18 är ganska otroligt... Fast det var väl dags för det. Så vuxen och mogen min söta lilla bror är så borde åldern hinna i kapp han någon gång.
Nej nu får jag nog inte skriva mer om han, för då blir han arg! he he..
Men jag tänkte visa hans grattis-kort jag ritade åt han:
Även om han inte är riktigt så där lång, eller så snäll,( verkligheten är mycket mer våldsam. . . ) så är han en väldigt älskad lillebror!

cuuuuuuute ~


Projekt gör Om gör Snyggt del 2 - Övning ger färdighet. . .

Jag hade lite tyg kvar efter att jag gjorde kjolen.. och med det lyckades jag skapa.. well.. this:

Vågar man säga att den är sötful? Eller ska vi vara brutala och säga att den är rent av ful? Själv sattsar jag på den sista...

Rosetten var faktiskt ganska söt... Men den här är nog inget jag kommer ge bort till någon jag bryr mig om. . .

Jag har faktiskt ett namn till han! Hur ful man än här så måste man faktiskt ha ett namn, Frankenstein. Bara för att huvudet är helt fyrkantigt.


Well. Men det är väl sånt här som händer när man syr utan något mönster eller liknande. Nästa gång ska jag nog fixa fram något fint mönster istället. För även om mr. Frankenstin är ful, så behöver han en vän.


Grubbel, Nördighet och Gamla Tankar.

Ni vet när man ska ligga och sova, det är sent och du SKA sova? Man är egentligen ganska trött.. men ändå nog pigg för att tänka på saker.. jobbiga saker. Obetalda räkningar, vänner man saknar, saker man borde ha gjort, saker man kunde gjort bättre osv.
Well, igår natt så hade jag ett sånt där "moment"... men jag tänkte inte på något jobbigt. Tvärt om, jag låg och fundera på saker som jag är väldigt intresserad av! Nämnligen webdesign. . . Och efter en stund tänkades kom jag förstås på en ny design som är ganska awesome. . . det började pirra i fingrarna och det slutade med att jag satt uppe till klockan 3 framför datorn, fixandes med den här jäkla designen. Den är inte klar, så ni får inte riktigt se den än, men snart nog!
I alla fall så ville ja bara säga: Vem är överaskad över att jag är trött? Inte jag i alla fall. Jag tror det blir en tidig kväll ikväll. . . om jag inte kom på någon mer lysande ide.. sigh..


Något jag också har legat och grubblat på nu flera nätter i rad är en sak Amanda naivt sa mig.
Jag hade svamlat på om hur awesome någon manga karaktär igen och hur mycket jag skulle vilja gifta mig med han och jadda jadda. (Ni vet, fan girl talk big time. Inget seriöst) Sen kom jag på att det är många jag skulle vilja ha som killar ifrån manga världen.. Vem skulle man välja? (seriöst vet jag inte vad jag hade rökt..)
Då sa Amanda detta:
- Du kan ju få dem att slåss över dig.
Och då hördes det ett litet klick. Min nördhet växte och jag kände det inom mig. . . Den självklara frågan skrek i mitt huvud:
VEM SKULLE VINNA?!
Jag har suttit och gjort en lista.. Funderat över deras olika egenskaper, personligheter och svagheter. Och även om jag vet att vissa inte ens skulle slåss mot varandra, utan de skulle bara sluta med att ha någon stor fest och bli kompisar för livet så kan man inte låta bli att undra...

Så jag frågar er där ute, Vem tror ni skulle vinna i en match?

    Gaara från Naruto,
    Naruto från Naruto,
    L från Death Note,
    Link från The Legend of Zelda,
    Edward Elric från Fullmetal Alchemist,
    Natsu från Fairy Tail,
    Gray från Fairy Tail
    eller
    Mystogan från Fairy Tail?
Min hjärna håller på att koka över ! ! !
Jag hoppas Madde kommer hem snart..


Påtal om nördighet så ökade jag den lite mer idag genom att köpa fyra tidningar av ACKE. Mycket för att bara skratta åt gammla ideal och tänk.

eller vad säger ni?

 


Boll?

Sitter och pratar med Amanda just nu via Skype.
Hon har en massa bollar . . . .
Men ja tänkte hålla mig kort ikväll, eftersom jag inte kan skriva och prata samtidigt och amanda blir arg.
Och för vi har en mycket intressant disskusion om Palt.
Detta är en bild jag ritade av Amanda och mig. Som ni ser är hon tragisk mycket längre än mig. Jäkla unge.
Amanda berättar just om sin idisling, för alla intresserade.
Sen vill jag uppmuntra alla att spanna in den nya kategorin under headern, Bilder. Att fixa till att det såg bra ut är vad jag har gjort idag... woho!
Nej nu pratar vi vist magrutor och att rita.. ha de bra!

Projekt gör Om gör Snyggt del 1 - En påse med kläder?

Min bror och min far har så snällt rensat lite i deras garderober. Efter åren som har gått får de helt enkelt inte på sig allt längre. Tack vare detta så blev det en liten påse med kläder som skulle slängas! Men inte kan man väl slänga kläder som egentligen är helt dugliga?

Ta denna skjorta till exempel :

Det är ju ett ganska snyggt tyg, men alldeles för stor för mig. Sen använder jag inte just såna där skjortor..
så vad skulle vi trolla detta till?

VOLIA!

En söt kjol med siden snöre i midjan. Inte helt fel inte helt fel alls!
(har till och med på mig den nu)

Det viktigaste i sådana här tillfällen är bara att se till att det passar överallt, samtidigt att man inte nålar fast sig själv i tyget medans man provar. (Learning by doing)

 

Imorgon ska jag ta mig i tu nästa plagg som ligger i påsen! Undra vad de kan bli tro?


Mehe he he...

Gå till nästa del -->


Projekt Citat del 3 - Så där ja.

Nu ska ni få skåda hur det blev!

Men först!

En före bild:



och sen en efter bild:

Riktigt snyggt om jag får säga det själv. Det kommer bli kul att ligga och titta på den där texten när man ligger i sängen om kvällarna. . . he he. . .


Då var detta projekt över.
Jag hade tänkt slänga in en målad ram under den här texten där jag kan sätta alla mina post - it lappar. Men den fick inte plats! Men sånt händer!


Nu ska jag bara hitta på ett nytt projekt...

Projekt Citat del 2 - Redan klar?

Tack för alla röster !!! En vinnare korades i morse och redan då började jag skära ut schabloner till texten..


det blev en hel del skräp...

Under dagens gång har jag fortsatt med att skära ut schabloner, sätta upp de på väggen och sen börja måla.




woho, nu får ni små glimtar av mitt rum också! (yes, det är en tobi docka)



Det är allt ni får se idag! Imorgon kommer jag att visa er resultatet!

varför jag inte visar det idag är för att jag är ond..

MOHAHAHAHAHHA

Gå vidare till sista delen -->

doki doki ~

AAAAH MOOOH!! Det här är inte bra för mitt hjärta!!!
(skriker hon ut i natten...)

Raggningsrepliker och Ryssland stora leenden

Idag har visst varit en bra dag!
Även om jag inte har gjort något som helst idag, har jag lyckats få en människa och jag citerar: "It was a big freaking russia size Smile on my lips ;)"

Tidigare i veckan skickade jag min kära vän Amanda som är i London just nu ett litet brev.. Ett brev fyllt med post it lappar som gjorde henne så ja, löjligt glad! Läs om hennes upplevelse med de där brevet här. WARNING! Känsliga läsare ska inte läsa. Det kan finnas nakenhet. (vem försöker ja lura?)

Annars idag då?
Jag har kollat runt på internet och hittade de mest charmiga raggningsreplikerna!


Vem skulle inte vilja gå ut med dessa pojkar?
Seriöst så har man blivit sugen på att använda den sista ett antal gånger. . .

Well, de är väl allt för nu.
Byyyye ~

Projekt Citat del 1 - Hjälp mig?

Då var det dags med ett nytt projekt!
*fanfar*


Denna gång tänkte jag att jag skulle måla lite grann på min vägg... Ett citat för att vara precis. 
Jag har en del i mitt rum som bara är där. Det är de första jag ser när jag vaknar och det är ganska tråkig liten hörna. Så jag tänkte att jag borde piffa upp den med ett fint/roligt/uppiggande citat!

Men när jag började leta lite citat kom jag över ett problem... det finns för många!
Därför tänkte jag att ni kanske kunde hjälpa mig lite genom att ta det citatet som ni tycker är bäst!

Detta är de jag tänkte mig:

"Sluta aldrig önska, sluta aldrig be. Sluta aldrig hoppas, för under kan ju ske!" ~ okänd.

"If you use your head, you won’t get fat even if you eat sweets." ~ Lawlit

"Theres a saying, if youre hungry, Eat" ~ Monkey D. Luffy (fast den kanske passar bäst i ett kök..)

"Water, 35 liters. Carbon, 20kg. Ammonia, 4 litres. Lime, 1.5kg. Phosperus, 800g. Salt, 250 g. Niter, 100g. Sulphur, 80g. Fluorine, 7.5g. Iron, 5g. Silicon 3g. And fifteen other elements. Those are the elements to make an average adult human body. You can buy these elemental ingredients at the market with the pocket money of a child. Humans are made so cheaply.! ~ Edward Elric (cplångt citat I know..)

"Stop imagining werid stuff! Thats why you keep getting called a pervert!" ~ Haruhi Fujioka

"If that's what it means to be wise, I'll rather be an idiot rest of my life." ~ Naruto Uzumaki

"TO THE EXTREM" ~ Ryohei Sasagawa


Vilket är bäst tycker du?
- lämna en kommentar och säg vad du tycker!
(hör ni också den där tillgjorda säljarrösten, eller är de bara jag?)

Gå vidare till nästa del -->

jaha

Ja, som sagt så lyckades jag göra klart allt ja skulle göra idag klockan 12..... så resten av dagen har ja inte gjort så himmla mycket. . .
korta drag:
läst innocent w bra manga ~ bara liiite väl mycket våld död och skräck.
städat bilen
varit på biblan
läst mer manga
städat hemmet
och klottrat...
det har ja gjort idag.  woooho.
Imorgon ska jag nog göra något mer.. hoppas jag.

oboydrickandeflicka_91

Hatar ni också när man har en lista att följa under dagarna,
men att man lyckas vara klar med den innan klockan 12?

Projekt Förvandling del 4 - And it is Done!

Projekt förvandling är fullbordad!
och detta blev det ursnygga resultatet!
Och eftersom jag fick så "behändiga" modeller, kunde jag inte låta bli att ta några fler kort...
tryck på de små bilderna för att få dem större
Det var dock inte lätta att släppa runt på alla möbler som stod ivägen, och dessa två förstås.. det var lite kaos ett tag under fotoskjutningen. . .
men bara lite som sagt. . .
Personligen är jag helt nöjd med resultatet!
Det ända som fattas nu är en fotpall....

Rastlösa själ?

ojoj vilken dag..
Klockan 12 fick man ett sms om att man skulle iväg på ett möte klockan 16:00. hatar när de gör så.
Dock bjöds det på mat så det var bara att buga och bocka! (jap, jag böjer mig för mat.)
Har även sytt två kuddar idag. De blev väl okej . . . eller super snygga vad vet jag? *skratt*
Ni får dock se dem imorgon, tillsammans med mina fotöljer å allt där till! (miihihih)
Jag orkar inte ta några kort ikväll, mina ögonlock håller på att rammla ihop för mig.. tur att jag ändå vet vart alla tangenter är! lol.
ehm...
tack vare amanda har just tydligen just nu gått in i ett Tomas Ledin maraton.. fast det inte är sommar! (han brukar vara min sommar musik.. menmen)

Hon gör allt för att göra mig lycklig ! ~


*sjunger och dansar till musiken samtidigt ja försöker skriva.. *
Jag som en cheerleader, eller hur de stavas. Riktat till Amanda. Hope you like it! ~ fri tolkning.
Nej, nu! ska ja nog sova tror jag...
eller sitta uppe och rita skumma saker på post-it lappar. . .

Nattäventyr..?

Som ja sa igår natt var jag ute på ett litet nattligt äventyr.. dock blev inte resultatet så bra som jag hade hoppas på..



Detta är de två bästa bilderna av de 30 st jag tog.... jag vet det borde bli ack så många fler.. men om sanningen ska fram så vågade jag inte riktigt vara där ute i mörkeret helt själv mitt i natten. . .
Visst, månen är jätte vacker och jag kan bada i dess ljus i flera timmar! Så länge jag antingen är inomhus eller är med någon!
Jag vet inte hur många gånger jag hörde något, slängde in kameran med stativ i bilen och körde så fort bilen förmåde sig därifrån... ack. denna mörkräddhet...

Men se dessa två bilder, som blev i alla fall någelunda, som en riktig uppoffring! Jag ser de lite som en triumf i alla fall. Men nästa gång ska någon med, som inte är mörkrädd som kan få lugna mig lite......

buuuu ~

ho ho ho ...
Mitt natterliga äventyr dragit sig mot sitt slut.. mera detaljer imorgon!
Men nu!
BU!
Natt - kladd.
Personligen tycker jag den här är skit läskig... men jag efter att jag har lagt på "kläder" och mer kropp så är den inte läskig längre... men så mycket "fan servic" som jag lyckades rita ska ingen behöva se... Vi vill ju inte ni ska få mardrömmar!
Sov gott alla där ute! ~ute ute ute (eko)

då var det dags igen..

Efter att ha varit blond ett tag känner jag att det är dags för ett litet byte.
Men till vad? Nu när jag är så ljus hårig är möjligheterna OÄNDLIGA!





..den jag hade förr..


..Pippi wanna be.. eller morot...


..cp rött..


..grönt, som allt annat jag har på mig...


..skum blåfärg..


..annan blå..


..rosa..


..eller silver..


GAH!!! FÖR MÅNGA FÄRGER!!

Projekt Förvandling del 3 - Halva vägen klar

Då har vi gjort klart halvägs!

Dock har det inte blivit "mitt" projekt längre.. eftersom jag har en viss mor som inte kan låta bli att sy så har hon fått sy mesta delen av fotöljen. Medan jag har fått sprätta upp, tagit i sär och "dödat" dem! Bra fördelning bra fördelning!

I alla fall är vi då nu nästan klara med fotölj nummer 1.

Ooooooh.. Aaaahh... (klicka på de mindre bilderna för att få det större)


Som ni ser så har vi använt oss av två stycken tyger, ett skimmrande grönt tyg och ett mönstrat tyg med Big Ben på!
Det som fattas på denna så vackra möbel är två knappar som ska sitta i ryggen. Men de ska jag iväg och köpa idag hade jag tänkt!

Personligen tycker jag att resultatet blev sketa snyggt. Även om en massa blod svett och tårar (mest blod) har spillts. Men man måste ju offra något.

Jag har även fått en fråga av en läsare!
AnnieBanani : Vart fick du tag på öronlappsfåtöljen? jag älskar dem! letar efter en såden på loppisar ^^ en dag kommer jag hitta dem perfekta drömmer :)

Svar:
Jag fick den av min morfar, som inte längre ville ha den utan har bytt upp sig mot en ny fotölj. Jag hoppas att du kommer hitta din fotölj väldigt snart!

_______________________

Nu börjas även moment två i projektet, den andra fotöljen!

Just nu ser den ut så här:

den är väldigt ful.

Jag har redan börjat med att ta i sär den, och mamma har redan sytt lite gran på den så vi är lite frame i tiden redan.
Men den här har min mor hittat på myrorna för ett tag sen. Så vi visste inte riktigt hur äcklig den kommer att vara sen när vi skulle ta i sär den. Men det fick vi däremot veta.
Den var faktiskt inte så äckligt. Visst fanns det damm och sånt, (ett frö hittade ja också..) men själva "innehållet" var i väldigt gott skick så de va superb!

just nu ser den ut så här..:

Naken och flådd... he he


Men nu ska jag iväg och köpa knappar och tråd! eftersom all tråd användes till det äldre syskonet.. (den stora fotöljen)


Bye bye ~
Gå till sista del -->

Onsdag - blogg?

jag hatar att skriva de här i början på bloggen. jag vet aldrig vad jag ska skriva.


Eftersom jag är ganska mycket intresserad av design på bloggar och hemsidor så brukar jag då och då spanna runt lite vad stora bloggare har för design och vad som gör att just den bloggen sticker ut...

Visst kollar jag på Fokis Blondinbella och Kissys bloggdesign.. men det är inte det första jag gjorde ska jag erkänna.

(jag ska också säga att jag gillar Fokis bloggdesign. så de så)


De första bloggarna jag kollade på var de som var på listan "Mest aktiva" på blogg.se. Visst, de säger nog inget om deras design bara för att de skriver 70 inlägg om dagen. Men man blir i alla fall nyfiken.

Då gick ja in där och spannade lite.. de fyra första på den där listan hade en sådan tråkig och tär design att ja visste inte vad ja skulle göra. Visst, min design är själv inte den bästa. Det har jag inte påstått. Jag kan inte heller säga att jag äger på att designa och så vidare. Men Kom Igen?! Svart bakgrund, vit container (där själva inlägget är) och sen kanske någon annan färg på rubrikerna. Så, nu har ja beskrit de där fyra första bloggarna.


Det är verkligen så att de som är på den där listan inte är där för att de får mycket besökare eller något.. för inte tänker ja besöka de igen. Fast de roligaste är också att de fyra första bloggarna handlar om samma saker.. Mode smink och hår.... Bara för det så är de säkert samma person som sitter och skriver alla de där bloggarna! ha ha..


Fast ja ska erkänna att ja sen kolla in de tre mest besökta bloggarna ifrån samma sida, och där var faktiskt designen slående. Speciellt på den tredje.. mrmadhawk.se. Den var riktigt snyggt gjord! fast så klart kan ja sitta och kritisera även den bloggen. men de orkar jag inte nu.




Anledningen till detta inlägg är bara för att jag idag är en liten lat surskalle som känner att ja borde göra något idag. Inte bara sitta och läsa manga. Och inte bli för arg eftersom att man har glömt köpa ranma 1/2 nr 23. eller att inte har pengar för att köpa återstående inu yasha på engelska. . .  (ja, det är faktiskt anledningen varför ja är sur)

Projekt Förvandling del 2 - Den nakna sanningen

Del två i Projekt Förvandling har avslutat. Jag har klätt av fotöljen.


Jag har klätt av, monterat om och slängt delar runt hela huset.
Och jag måste säga: Aldrig har något eller någon stretat emot så mycket att få av kläderna som den här. (ha ha..)Det har varit en kamp från morgon till kväll! Men efter att jag har lovat att skynda mig med att fixa tillbaka kläderna, så gick det lite lättare..

Jag har även varit och köpt lite tyger idag! Och jag säger bara en sak: De kommer blir S J U K T snyggt! Ni kommer få se det imorgon, då jag har sytt till det lite till. Så ni får vackert vänta till imorgon!

Mo hahahaa ~

Gå till nästa del -->
___________________________________________


En annan sak ja kom och tänkte idag medan jag satt och sydde.. så blev jag väldigt sugen på lite klubbor. När jag kom hem igen efter att ha köpt mig klubbor kom jag att tänka på Spanner ifrån KHR. Och jag kunde inte låta bli att jämnföra oss lite..



Slående likhet eller hur?

... well not really no...

Projekt Förvandling del 1 - Början

Efter 19 år och ett antal månader har ja nog äntligen kvalicerat mig till en "Almgrenare".
Med andra ord: Jag har börjat med ett projekt.

Mitt projekt heter: Projekt Förvandling. Löjligt namn I know, men det var det eller Makeover, vilket är bara för vanligt.
Any way, Projektet innebär att klä om inte bara en, utan två fotöljer i ett nytt snyggt tyg! Det låter kanske hur enkelt som helst, men jag kan lova er. Det är de nog inte.
Projektet kommer gå i två delar. Först ena fotöljen sen den andra.

Idag har jag kämpat med att få av kläderna på ena av dem, och jag är fortfarande inte klar. Jag har lyckats få lös hela ryggen och sidorna. Så nu är det bara sjävla dynan kvar.  Dock är tyget ihop häftat så hårt, och med så många häften att inte ens satan själv skulle kunna få loss det. Med dessa föresättningar så har jag just nu sjukt ont i höger tumme och andra sår över höger hand. Men vad hade de varit om man inte fick slita lite?


Så här ser fotöljen ut innan den har blivt flådd:



Ingen skönhet kan man säga.. men det ska vi ändra på !

Mo hahahaaa!!
Gå till nästa del -->

Kiss me good bye ~

(chilla, de e ifrån en låten ja just lyssna på)

jag förstår inte... jag känner mig trött.. men ja sov till klockan elva? vad är de här för konstigheter?

Började se Fairy Tale igår... En viss någon har tjattat nog länge så jag antar att det är dags. (fast än jag redan har läst ett antal volymer av mangan)

Det är inte så att det är en dålig anime eller liknande. Den är jätte bra!  men det är jag som är lat. väldigt cp lat.

Var på myrorna för övrigt idag. Skulle hitta en ny vinterjacka eftersom min gamla håller på att falla sönder. ärligt.

Men dock fanns det ingen. Eller rättare sagt: Det fanns ingen som min gamla. Jag kommer nog aldrig kunna köpa en ny vinterjacka i den här takten....

Dock hittade jag en snygg blus! (grön, vad annat?)

Sen har jag varit och skottat.. wooho. Var säkert 3 dm snö som föll i natt. Inte kul. Inte kul att köra i det heller!
Men fast det har snöat och man känner att våren sakta rinner en ur händerna, så känner man ändå att de har varit varmt.. Så jag håller mitt hopp på att vi ska få snart se våren komma!

Sen har jag även, som ni kan se, fixat till min blogg lite. Mest bara bytt header och fixat till en liten sidogrej på vänstersidan. wooho!

dock kan jag inte släppa blicken ifrån bilden på vänstersidan..... den(jag) blinkar förböveln! Jag kan helt enkelt inte sluta titta på den. . . fast de är väl bara jag. Hoppas jag.. Annars blir de svårt att se vad som står annars på bloggen. för det är ju så mycket intressant jag skriver här så det vill vi inte att någon ska missa! eller något liknande. (ja, jag är faktiskt stolt över den bilden. Big wuss? wanna fight about it?)

nej.

Nu ska ja fortsätta lyssna på musik ifrån Glee, eftersom jag inte kan lyssna på annat just nu. Tack som fan Amanda.

Bai Bai ~

Torsdags randomnes.

Idag när jag gick ner ifrån övervåningen satt min bror i soffan och lekte med sin telefon.
Jag gick rakt till köket och gjorde ordning frukost.. (första gången på fyra dagar! woohoO!) Sen tog jag min frukost och satte mig för att hålla min bror sällskap...
Och ifrån
Idag när jag gick ner ifrån övervåningen satt min bror i soffan och lekte med sin telefon.
Jag gick rakt till köket och gjorde ordning frukost.. (första gången på fyra dagar! woohoO!) Sen tog jag min frukost och satte mig för att hålla min bror sällskap...
Och ifrån klar himmel frågar han:
- Natalie, vilken Pokemon tycker du att du är?
say whaaaat ~ ? tänkte jag men sa på skoj att jag nog var som butterfree (den ända jag kom på istället för Picacho) ((Stavar ja ens de här rätt?))

Då skrattar den lilla skitungen och sa: Nej, kanske slowpock! men just ja, den har jag redan...

Det visade sig att han döper om människor på sin telefonlista till olika pokemon och han hade kommit till mig.

Efter mycket om och men övertala jag han att jag ville vara butterfree, eftersom det är en ganska söt pokemon. Men innan dess skojade vi två om att jag skulle vara en som vi kallar: "Worthless". Det är verkligen en skum, dålig pokemon som bara står i givakt och säger sitt namn. Worthless med andra ord.

Jag som faktiskt hade saker att göra idag, tog en promenad till biblan och hem.

Dock när ja kom hem skrek min bror:

- Du fick inte vara butterfree. Kom ska jag visa vilken du får vara.

Då visade sig att jag fick bli denna pokemon:



Wynaut. Ganska söt egentligen.. men de visade sig att det var den som är utvecklingen före mr "Worthless"

Min kära bror tyckte att den passade mig mycket bättre...



Hur jag skulle se ut som mr Worthless. Jag tyckte den blev lite söt...eller?


Syndigt?

Jag mådde tydligen bara dåligt eftersom jag inte har ätit något.. så det problemet är i alla fall borta!

Jag har funderat ett tag på vilken dödsynd jag skulle tänkas vara.. Ni vet mellan Avundsjuka, Frosseri, Högmod, Lust, Vrede, Lättja och Girighet.

Jag har själv trott att Frosseri ståt högt på listan. Så mycket jag älskar mat så är de ju bara självfallet. Dock fick ja mig en liten chock när jag gjorde detta test:

Test

Då fick jag reda på att jag tydligen hade väldigt mycket av:



Ni som inte kan tyda vad bilden innebär är det Lust och Lättja. (Lust är nog väldigt mycket lätt att lista ut, lättjan är bara att jag är för lat för att göra bilden super naajs)



Inte mig emot så berättar ja för mina föräldrar om min ena dödssynd, lättja alltså. (jag dör innan ja berättar om lust) och då säger min älskade mamma så snällt:
- Det kunde jag berätta för dig!

he he. super kul.




förbered er..

.. på ett insaint långt inlägg!

Jag har då varit sjukt en jag kom hem ifrån stockholm i Söndags.. Magsjuka till råge på allt. Så av dessa själ har jag så klart inte haft ork eller något som ens kan klassas som energi till att skriva på bloggen. Allt jag har gjort dessa dagar är att sova, läsa Inu Yasha (är på vol 34 just nu...) och sett family guy. Awesome blandning. Sen har jag endast ätit hälsofil och cola. ännu en awesome blandning. Förutom att just nu är ja så less på cola att ja blir illamående att äta det. Det är däremot inte bra....



Any way. Eftersom jag antar att ni inte vill höra mer i detialj om min lilla spy och mådålig upplevelse så ska jag berätta om stockholm! (litet hjärta)


Jag var där enkommt för att få lite autografer av tre super coola personer. Men vi börjar ifrån början.
I torsdags när jag kom ner sov jag och erina heeeeela dagen. Ganska sick, men bussresan tär på en. Sen när vi kom upp gick vi ut. Gick till SciensFicktion bokhandeln och kollade runt. (köpte inget som tur va) Sen åt vi mat och hängde på ben&jerrys cafe som finns där. Efterdet köpte vi hårfärg och for hem. = Jag har färgat håret.

Jag tänker inte ta en bild på det håret nu.. av många olika anledningar. Inte för jag inte tror de blev dåligt.. för ärligttalat vet jag inte än. Sen är de morgon och jag har morgon frisyer som inte borde exicterar i denna värld...


any way. Lördag! Dagen det!

Då for erina till skolan, tjoho tjohej! och lämnade mig kvar i rummet. (hon bor i en korridor btw)  Där inne gjorde jag mig redo för mitt livs första cosplay. det var väldigt pinsamt hur jag såg ut mot slutet... jag hade egentligen inte gjort så mycket.. Bara målat mig svart runt ögonen och tre stycken sträck på vardera kind. och eftersom jag skulle likna Totoro så var jag helt klädd i grönt. Riktigt söt med andra ord.. 
Även här finns inga bilder. . . Glömde bort det helt enkelt.. tihi!

Sen bar de iväg till att få autografer av Åsa Ekström och Natalia Bastal.. Jag höll på dö av nervositet när jag stod i den långa kön.. jag var så nervös, att jag började prata med den stackars tjejen som stod bakom mig. Hon var tydligen också ensam så vi stod och prata hela tiden. Mest om Manga.. Bara om Manga ska jag erkänna. Hon gillade mycket Shoujo och liknade så det gick ganska bra.


När jag äntligen kom fram så fick jag först en Autograf av Natalia, vars namn jag utalade fel. typiskt. Men hon signerade ändå första boken av Mjaou!
Sen så drog jag upp min tyg bit som Åsa skulle signera, ett tygstycke ifrån IKEA som hon har designat. Hon blev visst lite paff, men signerade den. Sen fick hon även signera i sin bok Sayonara September. Båda tjejerna gjorde små teckningar i mina böcker! De va Awesome!!

Sen gick jag till kassa och betalade för mina två böcker jag skulle ha. Chobits vol 1-4 (?) (special utgåva) och Bakuman 2. det blev tillsammans 311 kronor! Tack vare min outfit sparade jag 40 kronor! Whoohoo! (anledningen varför jag cosplaya var för att man fick 10% rabat på grejerna man köpte då)


Efter det så hittade jag rätt på Erina och vi for hem till moster Linda och åt en super god kebab!
Och det är här jag tror tjuven i dramat ligger.. (till magsjukan) Men jag ska inte pecka fingrar så jag fortsätter..


Söndag.

vi vacknade upp och gick ut, igen. Gick på Sciensficktion bokhandeln, igen. Fast den här gången skulle jag ha Magnus Nordins aoutograf! Den här gången var ja även så tidigt ute att jag till och med var först med att få den! Det var helt awesome och jag trodde jag skulle svimma. Av någon anledning rodnade jag som en kär lite fjortonåring och stammade på orden. Det var fett pinsamt och jag sprang därifrån efter att ha fått signaturen.
I boken då Åstråmördaren, så skrev han även en liten hälsning! " Till Natalie! Ryslig läsning önskar Magnus Nordin" och sen datum. Det ser mkt coolare ut i boken...


Sen efter att ha kommit över herr Nordin gick jag och erina till Comic Haven och Serieboden för att köpa lite serietidningar. Det blev tre st gamla Nemi som for direkt in i min lilla samling!
Efter det for vi hem, packade och for för att käka middag med en av erinas kompisar och sen vid 9 åkte jag bussen hem!


Det var min otroliga helg! Helt awesome. Just nu funderar jag bara på hur jag ska göra tygbiten som jag fick Åsa signera till en tavla.. mhmmm..


ah. Det och vad jag ska äta idag.. jag hoppas jag är frisk men man vet ju aldrig.. dam dam daaam.

wah wah wah ~

KYA! JAG ÄR SJUKT NERVÖS!!

Varför måste jag göra det här ENSAM?!?!?!?! Och varför måste jag se ut som en knäppskalle!?!??!?!!?
siiiigh...
hoppas de går fort så jag slipper lida.....



(Omg, Naruto... u took my breath away.. AND NOT IN A GOOD WAY! god dammit.
Sawako, Ganbatte!)

Sthlm desu ka?

Packad och redo! (bara datorn kvar vill säga)
Då ska jag åka ner med buss med min stora syster. hoppas ingen dör på vägen ner
Anledningen varför jag ska ner denna gång borde ni veta.
Åsa Ekström, Natalia Batista och Magnus Nordin väntar på mig där nere! kyyyyaaaa~
Jag kan knappt bärga mig!! Det kommer bli helt awesome!
Hela min väska är fylld med saker jag vill ha signerade..
Sen kommer det nog även ända lite andra saker.. men de får vi seeee om !
Och för att nu citera Kalle:

Vem kommer du gifta dig med? ~ Alex och Mimmi

en kort novell med Alex och Mimmi

________________________

Hon öppnade den röda dörren och steg in.

- Är det du Mimmi? hördes en mörk röst ifrån köket.

- Helt rätt! svarade hon glatt medan hon dansade av sig skorna.

Hon kunde höra hur en massa små fötter började springa mot henne.

- Mimmi! skrek de tre trillingar i kör samtidigt de kastade sig i hennes famn.

Hon lyckades lindra fallet med sin fria hand när alla fyra dundrade ner i golvet.

- Hej era galningar! skrattade hon medan hon såg på de tre lyckliga ansiktena som mötte henne.

- David Daniella och Dimitri! Vad har jag sagt om att anfalla Mimmi innan hon ens har tagit av sig båda skorna? suckade deras pappa när han kom stressad ut ifrån köket.

- Men det är okej för Mimmi. sa David.

- Ja! Hon gillar våra kramar! sa Dimitri.

- Heller hur Mimmi? sa Daniella.

- Mhmm, det gör ju inget om jag får ta av mig båda skorna innan jag får mina kramar. Tycker ni inte? sa Mimmi med en lugn ton.

De tre D:na tittade sorgset ner och gick av henne.

- Förlåt oss. sa de i kör.

Mimmi ställde sig upp. Tog av sig alla ytterkläder och tog ett djupt andetag.

- Nu vill jag ha mina kram.... började hon glatt.

Utan att ens hinna klart meningen innan de tre var över henne igen.

- Välkommen Mimmi! sa de i kör och medan de kramade om vad de än fick tag av henne.

Deras pappa suckade glatt och sa:

- Du har verkligen bra hand om dem, Mimmi.

- Jag har tur att de gillar mig. sa hon och log.

- Men nu tror ja ni får släppa Mimmi. Vi skulle ju just äta mellis, eller hur?

- MELLIS! skrek barnen i kör och sprang in till köket.

- Vill du ha Mimmi? frågade han henne.

- Nej det är lugnt. Jag åt innan jag kom. Jag antar Alex är på sitt rum?

- Jodå! Fråga om han är hungrig, i sådana fall får han komma upp och ta någonting.

- Det ska jag fråga honom Patrik. sa hon medan hon gick ner för trappan.

Patrik följde henne en stund med blicken men var tvungen att avbryta när han hörde något falla i golvet ifrån köket.

- Vad håller ni på med nu då? ropade han in till köket.

- Inget! hördes tre röster i kör tillbaka.

- Det är det aldrig... mumlade han tyst för sig själv och gick in i köket.

 

Mimmi öppnade dörren till Alex rum och möttes av totalt mörker. Den enda lyskällan kom ifrån tv:n och vad de fördragna gardinerna inte kunde täcka. I tvåmans soffan som stod mitt i rummet satt Alex. Han hade inte ens märkt att hon hade kommit in i rummet. Koncentrationen var totalt fixerad på tvskärmen som visade något nytt zombiespel han hade visst kommit över. Hon gick mot soffans rygg och lutade sig försiktigt sig över soffkanten. Hon inspekterade hans samlade profil. Ett elakt leende spred sig över hennes ansikte. Hon lutade sig närmare honom. När hon bara var några centimeter ifrån hans öra viskade hon försiktigt:

- Buu.

Alex skrek, hoppade högt och tappade kontrollen. Mimmi började skratta så mycket att hon var tvungen att ta stöd mot soffan.

- Gör inte så där! sa han förtvivlat och tittade på henne.

- Börja lägga märke till när folk kommer in i ditt rum då. sa hon och gick mot golvlampan som stod vid soffan och tände den.

Alex kisade till av det plötsliga ljuset och la ena handen över ansiktet.

- Sen borde du inte ha de så mörkt här inne. Det kommer seriöst skada dina ögon.

- Tsk. Skräm inte slag på en och sen kom med råd om deras hälsa. Det funkar inte så vet du. sa han.

Hon ryckte bara på axlarna.

- Men jag ger dig det i alla fall. Och här kommer ett till: Din gubbe håller just få sin hjärna uppäten.

Alex vände sig snabbt mot tvn.

- NEEEJ!

Han kastade sig efter kontrollen och försökte desperat få zombiserna ifrån sig.

- Det är sååååå ditt fel om jag dör nu! Jag har inte sparat på evigheter! sa han panikartat.

Mimmi suckade och drog kontrollen av honom.

- Låt mig fixa det då. sa hon och började slå ihjäl zombiz.

Alex la armarna i kors och muttra nått i stil med: Det är inte kul om du ska göra allt.

- Ta de lugnt, jag ska bara se till att du inte dör. Sen får du gå och dö som du vill.

Alex muttrade lite till, men lät henne spela så det i alla fall fanns en chans för honom att överleva.

 

Några minuter senare hade hon lyckas rädda gubbens skin och gav tillbaka kontrollen till Alex.

- Du behöver inte tacka. sa hon och reste sig upp.

- Det tänkte inte jag heller. sa han och började spela igen.

Hon tittade fundersamt på han, log och sa:

- Du vet du inte behöver berätta för dina kompisar i skolan att jag spelar lite på din gubbe?

- Jag vet! Med då måste jag ljuga... Får jag aldrig spela mina spel själv? sa han överdramatiskt.

- Hade du hellre velat dö och varit tvungen att göra om allt?

Han svalde, men svarade inte. Det behövdes inte. Hon fortsatte sin väg mot bokhyllorna som stod på andra sidan väggen. Där bland de olika serietidningarna, manga och tvspel letade hon. Hon tog för sig de första fem böckerna av serien One Piece av Eda Oda och gick tillbaka till soffan. Hon satte sig på andra sidan av soffan och la upp fötterna. Alex sneglade åt hennes håll och log.

- Har du inte redan läst den där serien typ 5 gånger?

- Bara 3 faktiskt. Men den är så sjukt bra. svarade hon.

- Vi måste verkligen skaffa oss några nya serier. sa han med en suck.

- Kanske.. svarade hon svävande.

Han log igen. Hon var redan långt borta i seriens värld. Han visste, att bara om några sekunder skulle hon lägga sin fot över hans lår. Sen skulle hon börja ta bort det rödbruna håret som fallit ner i ansiktet på henne.. bita på sin tumnagel..

Som om det var en tillbaka spolad film, kände han hennes fot läggas över hans vänstra lår. Han sneglade åt hennes håll och såg hur hennes högra hand reste sig mot hennes ansikte och förde sitt hår bakom örat. Sen såg han också hur hon började små tugga på sin tumnagel.

Han log för sig själv och tänkte:

"Jag har nog lite för bra koll på henne egentligen."

 

Hon la ner den första volymen och tittade upp. Alex var fokuserad på sitt spel igen. Just nu var han vid något gammal blodig lagerhus. Musiken var dämpad och man kunde höra gubbens andetag. Hon tittade på klockan på handleden, hon hade varit där i ungefär 25 minuter. Alex lade visst märke rörelsen och tryckte på paus.

- Har du sparat? frågade hon.

- Jo, bara för en liten stund sen.

Han stängde ner spelet och gick upp för att ta ut skivan ut konsolen.

- Konstigt att de inte har kommit ner än. sa han.

- Det har haft Mellis där uppe så.

- Ahaa. Det förklarar.

- Jo, din pappa undrade om du också ville ha. sa hon.

- Berättar hon en volym senare. sa han och skrattade.

- Äsch. Du är väl stor nog för att förstå när du ska äta?

Han log mot henne och gick mot bokhyllan. Där plockade han ut det nyaste Mariospelet.

- Kanske. Men man ska aldrig vara säker. sa han.

- tjat tjat tjat. sa hon medan hon formade sin vänstra hand som en mun och rörde den som om det skulle va hans.

Alex satte in Mario i konsolen och startade det.

- Hur många gånger har du klarat ut det här nu? frågade hon och gömde undan serierna under soffan.

- Tre tror jag.

- Dags att skaffa ett nytt snart kanske?

Då hörde de små, försiktigt tassande fötter komma ner för trappen. Alex och Mimmi såg på varandra, log och tittade tillbaka till tvn. De kunde höra viskade röster utanför dörren och små fnitter. Som om de aldrig hörde nått fortsatte de kolla på tvn. Med ett milt brak flög dörren upp och tre stycken små kanonkulor sköts ut ifrån den.

- ANFALL! skrek de tre rösterna i kör.

- Ånej! Vi blir anfallna! utbrast Mimmi.

- Tre mot två! Hur ska det gå? fortsatte Alex och la försiktigt ner kontrollen.

Daniella och David kastade sig på Alex medan Dimitri tog sig an Mimmi. David tog tag om båda Alex händer och höll fast de så hårt han kunde medan Daniella kittlade honom längs revbenen. Alex skrattade och försökte försiktigt ta sig loss.  Dimitri hade börjat kittla Mimmi runt halsen som fick henne att fnittra otroligt mycket.

- Vi har dem! utbrast David glatt.

- Jasså det tror ni? sa Alex och bröt sig försiktigt ur Davids grepp.

Han tog den Daniella under ena armen medan han lyfte upp David med den andra. Sen la han de försiktigt på soffan och kittlade dem båda på magen.

- Nej! Dimitri! Hjälp oss! skrattade Daniella högt.

- Vi kommer! sa Dimitri.

- Vi..?

Plötsligt kände han hur någon betydligt starkare än en liten femåring tog tag i hans högra handled och befriade Daniella.

- Har du bytt lag Mimmi? sa han förbluffat.

- Vad kan ja säga? De betalar bättre. sa Mimmi stöddigt och höll Alex i ett järngrepp.

- Nu! Kittla honom! sa Mimmi uppjagande till de tre D:na.

Plötsligt låg Alex på golvet, ner hållen av Mimmi och med sina tre yngre syskon över sig. Han skrattade och splattrade, men han kunde inte komma lös.

- Ge du dig? frågade Mimmi.

- Aldrig! svarade han.

De tre barnen log stort och fortsatte kittla honom. Allt ifrån på magen, till vid revbenen, till under fötterna och under hakan.

 

 

- Ger du dig?!

- Ja! Jag ger mig! utbrast han i ett försök att få undkomma.

- Ni hörde honom. Han har gett upp.

De tre barnen slutade kittla honom, reste sig och började hoppa upp och ner.

- Vi van Vi van Vi van! tjoade de i kör.

Utmattad låg Alex kvar på golvet. Han tittade upp på Mimmi som log sitt elaka leende mot honom.

- Jag kan inte förstå hur du får mina egna syskon att vända sig emot mig. sa han.

- Vad kan ja säga? Jag är full av charm. svarade hon och hjälpte honom upp.

Han borstade av sig och tittade på sina fortfarande hoppade små syskon.

- Vill ni spela lite Mario nu?

- Ja! svarade de i kör och sprang mot soffan.

Att ”spela” Mario ur deras perspektiv, var att se på när storebror Alex spelade.

Så när de alla satt i soffan tog Alex upp kontrollen och började spela.

 

Efter en stund så frågade Dimitri, som satt närmast Mimmi i den lilla soffan:

- Mimmi, älskar du Alex?

Alex kände hur hans puls plötsligt ökade och hur han blev varm i ansiktet. Han kände hur hans andetag blev oregelbunden och hur hans händer skakade.

- Klart jag gör. Jag älskar Alex lika mycket som jag älskar dig och David och Daniella. svarade hon glatt.

Alex kände hur hela kroppen slappnade av. Andningen kom tillbaka och han kunde just rädda Mario ifrån att falla ner i lavan.

- Men vem ska du gifta dig med då?

Alex tittade på sin lillebror, och såg hur Mimmi gjorde det samma.

- Hur menar du nu? frågade hon fundersamt.

- Vem av oss kommer du att gifta dig med när du blir stor? frågade han bestämt.

- Ja! Kommer det att bli jag, Dimitri, Daniella eller Alex? frågade David lika bestämt.

- Ja... jag gifter mig väl med den som vill gifta sig med mig. svarade hon glatt.

- Med mig alltså! sa David och Dimitri i kör. Nej med mig! fortsatte de.

Mimmi skrattade och försökte hindra de bråk som höll på att bryta ut.

Alex andades ut och tittade tillbaka på spelet.

"Hon skulle aldrig ha tagit en sådan fråga från ett barn så seriös ändå." tänkte han.

Han tittade ner på sin lilla syster, som inte sagt något på en stund.

- Du då Daniella? Vill du också gifta dig med Mimmi? frågade han lite på skoj.

- Jag har funderat på det. svarade hon allvarligt. Men jag tror inte det.

- Jasså? Varför inte det då?

- Jag gillar dig nog mer. sa hon och lutade sig mot honom.

Han kände hur det grep tag i hans hjärta och han höll på att föra Mario ner i lavan igen.

- Du är bara för söt! sa han och log mot henne.

Hon log tillbaka och de två fortsatte spela Mario medan Mimmi fick ta hand om de två bråkade bröderna.

 

- Är du säker på att jag inte ska följa dig till bussen? frågade Alex en gång till.

- Det är lugnt har ja sagt. Det är onsdag! Mitt i veckan, vad skulle kunna hända? svarade Mimmi medan hon drog på sig sin högra sko.

- Jag kan annars köra dig vet du. sa Patrik.

- Det är lugnt. Jag kan inte låta er både bjuda på mat och köra hem mig. Jag ringer när jag har kommit hem så ni vet jag är hemma, okej?

- Jag antar det få duga. sa Patrik med en suck.

Alex skruvade på sig lite. Han visste att hon inte skulle böja sig, så han nickade även om han inte riktigt var okej med det. Hon drog på sig den andra skon och jackan.

- Vi synes imorgon va? sa hon glatt.

- Jorå. Fast då kan vi väl gå till bokhandeln? Vi måste ju köpa någon ny serie för dig att läsa. sa Alex med ett snett leende.

- Och ett nytt spel för dig att spela. sa hon tillbaka.

- Synes direkt efter skolan då!

- Som vanligt! sa hon glatt och drog ner handtaget.

- Hej då Mimmi! Om dina föräldrar ringer så kan du väl hälsa ifrån mig och Emma? sa Patrik.

- Inga problem! Hej då! sa hon och gick ut.

När dörren stängdes efter henne satte sig Alex ner på hallgolvet. Hans pappa la sin hand på hans axel.

- Jag vet. Jag hatar också att hon ska behöva gå hem och komma hem ensam.

Alex nickade bara intygande. Han visste mer än någon annan varför Mimmi kom hit varje dag istället för att gå hem. Han önskade bara att han fick följa med henne hem, bara för att se att hon var okej. Men han visste också att han nog aldrig kommer få göra det.

 

__________________


dikt?

Steget är taget. Steget att bli vuxen. Det lilla steget för varje människa.
Kommer det att hålla? Fixar vi det här?
Frågorna cirkulerar runt i huvudet...
Men så länge vi håller huvud högt, så länge vi är ärliga mot varandra
och så länge vi tror på varandra, så kan ingeting stoppa oss ifrån att bli
Vuxna.
Så jävla larvig dikt ....
Håll Tummarna!

RSS 2.0