Vårtecken och Middag?

Morgon ~

stängde just av radion, den knastrar så mycket när jag har internet/datorn igång.. störningar ju know. sen började nyheterna.....

any how.. som sagt ska jag jobba idag, dock börjar visst på "morgonen" så jag ljög visst igår kväll.. förlåt till alla som är sjukt intresserade!


En grej som är ganska häftigt är att våren har tydligen kommit till fjällen! Visst har vi fortfarande en halvmeter snö, men på vissa ställen kan man skymta bar mark! Sen har det visst kommit en massa nya fåglar också enligt mina grannar, och råttor.
Jag har nog sett 4 st sen jag kom upp hit.. om det är råttor.. för de e ganska söta så jag är lite tveksam..
Även om våren har kommit till detta höga fjäll, tveckar inte folk att köra runt på sina skotrar. . . undra när de ska sluta med det egentligen?
"it's funny in untill someones get's hurt.. then it's fucking hilarious!"
Vem sa det?!


yeah.. ja börjar nog bli lite knäpp här uppe ! *crazy madafucka smile*


Dock är det bara .. ehm.. tolv dagar kvar tills jag ska fara hem! Då får ja vara hemma i ca 3 dagar för att sen återvända. Men de kommer vara så värt de! Kommer få träffa mitt lilla hjärta, klippa mig färga håret och äta god mat! längar ~

jag är alldeles torr om knogarna .. inte kul..

CRAP!
Jag kom just på att ja måste öppna affärn totally alone idag! WAH WAH de har ja aldrig gjort!
Sure jag har öppnat affärn, men ja har aldrig tagit bort Larmet!
God, de här kommer bli spännade!
*springer runt å runt skrikande och drar i håret*

jag måste komma på en middag också... eeeeeeeeeehhhhhhhhh....
Sibylla?

Pyttipanna och poliser

mmmmm pyttipanna ~

Hej på er alla!

well.. för att vara riktgit ärlig så finns de inte så mycket att säga om idag..
en karl kallade mig trevlig, ett barn log sjukt stort mot mig och en tant ville visst nåla upp mig på väggen med sina vassa ord.... Vilken dag som helst!

Blev dock stoppad av polisen idag!
- Nej jag körde inte för fort. Det gör jag Aldrig - när de märker.
Det var en vanlig nykterhetstest.. jag blev ändå sjukt nervös.. men jag och polismannen blev värsta polare så de e lugnt. (nej amanda, jag tog inte hans nummer)

Imorgon börjar jag kl 10:15.. sovmorgon! Way!
eller inte.. kommer nog vakna 8:00 ändå och se american dad eller one piece eller nått. WAY!!


Amanda, även om du måste göra ett av livets mest hårdaste val,
så hang in there! vi synes om 13 dagar ! lööve u!


well.. nu ska ja nog sova faktiskt.. god natt!


kortkort

ush jag skulle vilja lägga mig ner i dö en liten stund

Hej Alla!

Nu har madde åkt hem tyvärr... Det var sjukt kul att få se henne igen! Vi snackade manga anime och lite mer manga och anime och... yeah you get it.
Vi tog en massa finna kort, besteg lite snö, fick snö i stövlarna, åt en MASSA chips, såg massa bra filmer osv osv.
Bara trevliga saker!

Men tyvärr måste ju allt få ett slut.. och det blev idag kl 07:55 då hon klev på bussen.. ack ack. Men vi kommer nog att träffas en stund sen när jag kommer hem på besök om några veckor! YAY!

Då ska ja få träffa amanda också, ÄNTLIGEN om vi ska säga det så. ha ha

nej men ja vet inte vad ja ska säga nu på morgonkvisten.. mer än att ja nog kommer få ett helvete att gå igenom dagen då ja somna i natt kl 1 och klev upp kl 6.. tjoho!

Te löser nästan alla problem. Resten tar Amanda hand om! (fangirl hjärta)

Ungersk salami

Morgon alla ! ~
Idag känns det som en bra dag! Solen skinner och jag har köpt ett nytt gott te och sitter och äter ungersksalami !
Yeah, you heard me.
Snart ska jag rusa iväg på jobbet och vänta på nålar att Madde ska komma upp med bussen klockan 5!  Sjukt taggad!! Waaah! Madde Hajaku! (no clue hur de stavas)
Jag har inte träffat henne på så där 3 månader nu, så det kommer bli AWESOME!!
Yeah!

ungh

...nej idag känner jag mig verkligen inte på topp..
om man säger så....

Skit internet

så där går de när ja skriver på kvällen.. de blir så jäkla skumma inlägg
any way. Morgon på er alla!
fast just nu är de väl ändå inte "morgon" längre.. kvart i 10.. tur jag inte börjar för ens kl 11:15! MOHAHA! 


Denna morgon har jag fööörsööökt städa lite. Det har gått skit dåligt. jag har inte ens diskat och madde kommer imorgon >.< inte bra inte bra.

Any way, Fan vad jag skulle vilja ha en Katt ! Jag tror jag drömmde om det i natt.... en söt liten kattunge som man får ta hand om och mysa med... super nice. Dock så kan jag inte skaffa mig en.. mamma e allergisk och jag ska ju trots allt bo hemma under sommaren så... jag vill ha en kitty kat! Jag vet redan vad jag skulle döpa han/hon till. Neco-chan ~ ! super kawaii!!
Dock, om jag ska skaffa mig en katt, måste jag lära mig att rita dem.. och jag KAN VERKLIGEN INTE DET! jobbigt.


dumma internet. nu försvann 50 % av mitt inlägg. crape.

fan. nu glömde ja vad ja skrev för meningslöst skit i resten av inlägget.


Nu ska ja lyssna på The Internet is for Porn av Avenu Q. Ha de bra!

sömnbrist och taggningsrepliker

"Det kan inte bli mer än fel!"

"Om det är
fel är det bara att byta"
Detta är två av mina favorit citat i hela världen. De kan verkligen få en att känna att man kan lättare tänka över ett svårt beslut och ta inte livet på så stort allvar. De får mig alltid att le och tänka tillbaka till andra tider, tider som både var lätta och svåra. Och varje gång jag ska tänka över ett beslut som jag vet kommer förändra mitt liv. Mest av alla vilken utbildning jag ska välja och hur jag ska takla det. Innan jag visst vad jag ville göra, och även nu from time to time får jag en liten ångest i min mage som växer sig större och större ju mer jag tänker på dem. Men då tänker jag på dessa två citat. Och på personerna som sa dem, och då försvinner hela den ångesten och jag känner mig lättad.
De här två personerna som sa just de är citaten är två väldigt stora människor i mina ögon som jag alltid kännt mig avkopplad med. Jag har alltid kännt mig älskad och uppskattad och jag kommer aldrig glömma dem.
(nu skulle amanda dö om jag sa att det var två st animerade karaktärer)
De här två personerna är ingen mindre än min mellanstadie lärare Janne, och min egna mamma.
Efter alla gånger Janne frågade en något svårt och man satt och tänkte och tänkte och han log mot en och sa: Det kan inte bli mer än fel.
och efter allt stöd min mamma har gett mig genom åren med alla dumma och svåra val jag ska göra så är jag verkligen så glad för att de var där.

Och nu, några år senare så har jag ett till citat jag kan addera i mitt arkiv som jag använder mig av varje gång något känns jobbigt:
"Oroa dig inte."
Och det Amanda, kommer ifrån en Animerad Karaktär! HA!


gud vilket konstigt inlägg de här blev.. klockan är 22:35 och jag är skit trött vi skyller på det.

Jobb Detektiver och Madde

Varför skriver jag bara inlägg på morgonen?
- Därför jag är för trött på kvällen
simpel sanning


Morgon på er alla där ute! Hoppas ni har haft/har en bra påsk! jag vet inte när den slutar eller börjar så jag säger det nu så blir det över med det.
Även idag ska jag jobba. Jag kommer att jobba ända till onsdag då jag är ledig! Jag hoppas bara vädret håller sig tills dess.. Igår var en Maaagisk dag med strålande sol och flera grader varmt! Dock fick jag bara njuta av det under min 30 minuter långa lunch då jag satt ute vid varointaget och njöööt. Det var en bra lördag.
Mer om gårdagen.. jag satt hela dagen i kassan tror jag. Inget ont om det, jag gillar att sitta i kassan. Man kan skoja med kunderna och man blir glad och trevlig. Och att man kan titta på söta killar gör saken inte värre. me he he he

Sitter och lyssnar halvt på radion om hur de pratar om privat dektiviteter, hur fan stavas det? aja. Jag hörde dock inte att de tog upp Morden i Midsommers Mr Moseby. Han är klart en av de bästa. Tjock glad liten gubbe. I försig.. han är inte dektetiv utan polis.. mhm.. I sådana fall är de Miss Murpul. Hon är awesome.

Om någon undrar vilken radion kanal jag lyssnar på är det så klart P3. Ingen reklam, oftast mysig musik och otroliga radiopratare! Riktigt nice!
I hälso per
spektiv så har jag fortfarande ont i ryggen, men jag vet inte varför.. Igår hade jag en gissning på att det kanske kunde vara mensverk.. men jag tror dock inte det längre. Vad kan de vara tro? Ni som säger träningsverk, ni kan stoppa foten i munnen!

God Nyhet! Madde kommer hit på tisdag kväll! Och hon kommer att stanna här hela onsdagen (då jag e ledig) och sen fara hem på torsdagn! Super Nice! Vi ska ta kort, se film, prata anime och vara riktigt nördiga och vi kommer ha cp kul! HA HA HA!!
Taggar som satan!

Nej nu vill jag rita. Byyyyye ~

Ny design - igen

Så där. Ny design, igen.
Dock är den fortfarande under byggnad, vilket ni lär märka om ni klickar runt .. så gör inte det.
Hoppas ni tycker om den här också! Personligen gillar jag den bättre.. men de e bara min åsikt.

Och Don't worry, jag har den gamla design koden kvar på datorn så den har ej gått förlorad om någon annan skulle vara intresserad av den.
vad mycket man hinner på en timme!

jag höll mig i vadå? 20 minuter ifrån datorn?

Hörde just på radion att den här filmen skulle vara jättedålig!
Det skulle vara samma kvinna som har gjort Twlight filmerna och att det bara är stönande tonåringar och dåliga varulvar osv osv...
Men ... jag vill se den ändå.. är det någon annan som känner så?

LuckyPyamas

oh crape I'm scrwed... (eller hur de stavas)

Jag tänkte inte ens på det och såg nu det här.... aja c'est la vie!


Morgon på er alla!
Det blev så mycket (?) igår att jag inte orkade skriva nått på bloggen.
Jag ritade lite, såg en massa American dad och gick ut en vända! Det är så äckligt fint väder här att jag var tvungen att gå ut. Jag gick å gick, tills jag inte längre gick på en grus väg, utan på en skoter led. Sen gick ja och gick tills det inte fanns någon skoterled längre. och då gick jag lite till. Sen satte jag mig ner i snön och njöööt. Ringde även min mor syster och madde! väldigt trevligt faktiskt. Mamma å pappa lär nog komma upp nästa helg! Så ja måste kolla upp när ja är ledig igen. Madde vill också komma upp snart. Så ja måste börja memorera mitt schema... vilket är ett litet problem... jag kommer just å pass ihåg när jag börjar idag. Jag är bra.

hör just på att mördar sniglarna tar långsamt över Göteborg om det regnar mycket.. så KEEP IT SHINING!

Jag var även över hos SBU:arna igår! Det var ganska kul faktiskt. Vi bakade, spela spel och var sociala. Uppskattas MYCKET! Tack så mycket!

Dock måste ja säga att jag nog har VÄRLDENS tur. Jag glömmde så klart fönstret öppet hemma i stugan, vilket kan innebära KATASTROF! Inte nog med att något djur kan komma in genom det fönstret komma in, utan fönstret kan även blåsa sönder! Så efter att ha varit hos SBU:arna, så skyndade jag långsamt hem. Det är bara 90 efter de här vägarna och det är inte riktigt okej att köra fortare. .. Men! Så var fönstret helt, och inget djur i stugan. Jag trodde jag skulle dö! Jag blev så nervös! Tanken på att måste gå till mina värdar och säga att jag har hett sönder ett fönster.. fy fan. Då hade jag hellre farit hem och gömt mig i min egna säng under täcket och kudden och aldrig kommit tillbaka ! ha ha Dock tror jag Karman har kommit runt.. imorse vaknade jag med sjuuukt ont i ryggen! inte kul. Men antingen går de över, eller så får ja väl bara skita i det! (Dock har det bara blivit bättre så!)

Idag ska jag jobba! Tjoho!
dock skulle jag nog hellre vilja skaffa mig en skuggpenna och fixa till min tekning så att den kan bli bättre... well well! Börjar 10:30 idag (hoppas jag) så det är ju fortfarande en stund kvar...

Men ja ska nog klä mig... varit uppe i 1 timme utan att klä på mig . . . well done well done!

Colakorv och grönsaker

jag har hittat en ny kärlek.. Öl korv med Coca-Cola. Det är nästan bättre en chips!! Hör och häppna.

nu får ni inte tro jag började min långfredag med cola och ölkorv. de e fel. Jag började bara med lite ölkorv..colan tog slut igår. mweheheheh..
Fast de känns lite skumt att äta just ölkorv.. det är ju menat att äta när man dricker öl... och jag e nykterist.. something is wrong.. Aja. jag döper bara om mina ölkorvar till cola korvar! ypperligt

Vet dock inte vad jag ska göra idag. Jag är ledig och har hela dagen framför mig, så what to do? Jag funderar på att hälsa på SBU:arna ikväll, men det är då.. ska man sitta inne i pyamasbyxor och se american dad/one piece?
eller ska jag försöka designa om min blogg igen? eller ska jag köpa mer ölkorv och cola och äta to my heart contains? (jag har ingen anning hur det stavas, eller vad de egentligen betyder.. men Roronoa Zoro sa det en gång så... "Let's fight untill our hearts contains!" eller var de Sanji? ... googlar de just nu.. synd de inte finns någon bra sida för det. Jag skulle kunna kolla upp de e själva animen.. men de e ja för lat för.) Oj, det var ett lång sidospår. . . Kanske ska rita idag?

Any way,en fråga till er därute:
Om ni var en grönsak, vilken skulle det vara?

Torsdags Jobb!

En sån dag!

det har varit fullt med folk hela tiden på affären och varor ska ut och kött ska fixas och ojoojojoj!! Full fart 24/7!
Det är just sånt som jag tycker är kul. Jag hatar verkligen när man går runt på jobbet, och känner sig obehövd. HUVVA!
Nej idag har det verkligen varit kul! Man har sprunigt kors och tvärs om varandra, suttit i kassa glad/rodnade som en blomma (vilket liknelse?) och har skurit kött.
Jag hade en ny fin jobbtröja på mig idag.. den är heeeelt fläckig och luktar kött. mums!  Men överlag har ja väl stått i charken idag känns det som. Och tack vare det har jag nu ett litet plåster om mitt finger. Råkade skära fel kött ser ni. Inget allvarligt, bara en liten hudflisa som inte sitter riktigt fast nu. Dock så var jag tvungen att slänga av mig plast handsken jag hade på mig, ta ett plåster och ta på mig en annan platshandske så att det fortfarande skulle vara fräscht. Dock så såg jag sen att det hade börjat blöda igenom plåstret och att insidan av handsken hade nästan mer blod en utsidan ett tag.. MUMS!
nej nu ska vi prata om något mysigare istället... ehm.. jag hade lång sov morgon idag jag inte tog ut! Jag vaknade kl 8 och började jobbet 11:15. Det känns ändå bra. en halvtimme fika, nån timme vid datorn. lite ritat. yeeeah . it's the shit man.
Mina föräldrar + syskon är i sthlm just nu och målar hus. De sitter säkert i solen och bara äter glass och har de bra... och leker med små bäbisar.. LINDA KOM HIT UPP OCH HÄLSA PÅ ! YEAH!
Nej nu fan ska ja sova. Klockan är 20 i 10 och jag känner verkligen det.
mhm, ingen som vill komma och ge mig massage? det skulle vara GUDOMLIGT just nu. bara så alla vet.

små kvitter på morgonkvisten

Morgon!
Idag börjar jag inte för ens kl 11:15. Vilket jag nog skrev igår.. men any way jag säger det igen. Så jag har heeeela morgonen framför mig. Däremot har jag tillbringat denna morgon på sämsta möjliga sätt. Jag har köpt saker via tradera. (och nu skriker publiken "Noooooooooooooo")
Varför det är det sämsta är för två anledningar.
första: Jag gör av med pengar, pengar som jag behöver till annat egentligen.
andra: Jag kommer ändå inte komma ÅT de här sakerna för ens om två månader, då jag kommer hem.
dum dum flicka..
men jag kan inte låta bli! Ett tyg i från japan där, några affischer här, lite manga där.. U have it, i buy it.

Idag är det skärtorsdag föresten! inte för jag vet så noga vad det har med saken att göra. Jag bryr mig inte så mycket om påsk egentligen.. min enda påskdekoration här uppe är en tupp som visar fingret för mig. Påskanda!
Nej men överlag har inte vår familj firat så mycket överdrivet påsk. Sure släkten kanske har kommit upp och vi har fått påskägg. Men där går också gränsen. Varken mer eller mindre. Och i år blir det verkligen inget påskägg, jag gillar ju inte ens små godis! Chips for the win! Mohahaha!

(tack blogg.se utkaskt korg. ni räddade mitt inlägg)

Men som avslutning för tro det eller ej, jag har annat att göra än att sitta framför datorn.
Om ni har tråkigt och vill komma igång till en låt, eller om ni har något ni kan/ska he sönder, så ska du lyssna på
Rise Against s låt Prayer of the Refugee! Den är helt otrolig och jag känner att jag måste he sönder något när ja lyssnar på den... Därför lyssnar jag bara på den när jag går från och till jobbet. Jag gillar faktiskt den här stugan....

jag ser din byxlinning...

Yo Alla!

kom på att jag måste göra nått väsen för mig annars tror mina föräldrar och mormor att jag är död. inte bra inte bra.

Idag så var ja egentligen ledig, men jag fick till min överaskning fara och jobba ändå! Mellan kl 2 och 7 fick jag sitta i kassan och ta hand om alla möjliga olika kunder. Fast det är nog mest bara en som verkligen har satt ett spår. Unge kille (ofc, what eles?) med för en gång (okej jag ljög, de va två) var det inte hans söta ansikte ja kom ihåg. Utan byxorna... De var av ett sånt konstigt tyg att jag var tvungen att verkligen vända huvudet för att se vad de var för något.. undra om han tror jag kollade in hans rumpa? any way. Kille nr 2 jag kom ihåg (yep , en till kille överaskning) Var egentligen också hans byxor jag kollade in. Don't blame me! Det är de som har byxlinningen just framför mina ögon. När jag sitter ner och tittar rakt fram är det deras byxlinning jag ser. Om de kunde vara lite kortare hade jag kanske sätt deras tröja eller ännu bättre ansikte utan att behöva sträcka nacken.. suck. Any way den här killen hade ett sånt häftigt bälte! Exakt som Ace ifrån One Piece har.. *droool*  Okej inte exakt samma.. det hade inget A och var inte orange.. Okej det såg inte alls ut som det bältet Ace har, men med det bältet, och den kroppen killen hade påminde det om Ace... ..
Jag måste verkligen sluta tänka på den här teknade figuren.. sigh..

Ehm nått annat ja kan prata om idag?
ehm.. Amanda är nog lite utråkad/hyperaktiv/full.. frågade någon om bevis?
räcker det? ja de räcker nog...

Föresten! Jag träffade en kille i min ålder för första gången idag! (en kille som jag pratade med mer än 2 min och kommer nog att prata igen med) Han jobbar lite smått på butiken och heter Alex. Men mamma, andas ut. jag tror inte jag kommer gifta mig och bo här uppe med honom i alla fall.......  yeah.. I just leav it like that.

Det var något jag skulle skriva idag som INTE var något ramsbams bajs. mhhhm.. jag vill tradera ska gå fortare att ladda så jag kan komma åt mina afficer !!! jag ska köpa några saker där..AND DON'T TRY TO STOP ME mohahah!

Blod och Öl

att jag lyckades jobba 45 minuter MER idag än vad som var menat. var nog dagens största tabbe. Speciellt efter att jag hade börjat räkna timmarna till jag skulle sluta vid lunch. Multi fail på Natalie! En annan "rolig" grej är att inte nog med att jag luktar för tillfället öl. Jag har även blod på skor och kläder så jag ser ut som en alkoholiserad mördare! TJOHO! (det är upp till er att tro på om jag är det, eller inte) Ni får inte tro att jag er negativ av någon anledning! Det är ganska kul att ja råka jobba för sent.... hur ska jag förklara det? Man känner sig så överanbeskös på ett bra sätt? vi säger så i alla fall. Det där med öl och blod är väl inget kul... men bilden jag får i huvudet är det! Ska nog rita den sen.. orkar inte nu! haha Sen är ja ledig imorgon! ojojoj. Jag har så mkt jag vill göra! jag lär bli klar innan klockan 10! nej nu var ja oseriös. Jag ska ju hälsa på SBU:arna som är i fjälls nu! Tänkte våldgästa dem och tvinga dem att bjuda mig på middag. MO HA HA HA jag tror dock inte de kommer gå.. Jag känner att jag inte riktigt kan bestämma mig för någoting just nu.. jag säger först en grej men sen skriver jag en annan.. ack och ve vilken velig kvinna. Jag måste nog äta något.. SHIT ÄR KLOCKAN HALV 8?! JAG HAR INTE ÄTIT MIDDAG ÄN!!! crap. BYE!

Oooh Happy Day

Häftigaste händelsen idag:
Det flög en koltrast in i min kamin.. koltrast är en fågel som inte borde vara i en kamin

<----koltrast
Men det hela slutade lyckligt för alla parter och jag hann komma till jobbet i tid!

det hemskaste idag:
amanda är ond och sliter sönder mina drömmar.

det sorligaste:
jag kan inte släppa min dröm jag hade i natt

det roligaste(?):
mamma och amanda har samma åsikt om mig: Jag borde söka till pysket!

weeeeey!! happy day!

morgon tankar med tea

God morgon ~
Inatt tror jag att mitt hus har flyttat på sig några meter. Så mycket blåser det i alla fall. Dock vaknade jag inte av det alls . Utan det var en fågel som lät som om den sa: What What?  det var ganska lustigt..

Sen har jag också kommit fram till, genom mycket tänk efter en helt galen dröm: Jag behöver antingen prata desperat med amanda, eller så behöver jag en pojkvän. . .

Well, hoppas jag inte blåser bort när jag ska gå till jobbet sen.. Wish me Luck!


Om amanda läser det här:
Jag skrev ett jätte långt medelande här...
sen dog internet och det försvann..
och nu pallar jag inte skriva om det. så...
HÖR AV DIG TILL MIG! (litet hjärta)

Nördvarning klass 2

jag kan inte bestämma mig om det är bra att mitt internet inte är lika snabbt som hemma eller inte... Just nu är det nog långsamt att jag funderar på om jag kan multitaska och rita samtidigt jag väntar på att bland annat bilder och dylikt ska laddas klart, men nog snabbt för att jag faktiskt väntar.
Any way, anledningen till att jag är glad att internet är långsamt, är att då hinner jag tänka mig för innan jag gör massa saker. . . anledningen jag är ledsen för att internet är lånsamt är att jag hinner tänka igenom saker innan jag gör dem. . .

Just nu så vill jag inget hellre än att äga en Portgas D. Ace pluschdoll eller actionfigur. Och just nu, så kan jag nog även lägga ner hur mycket pengar som helst för att få tag på en sådan. Det är sjukt jobbigt att vara nörd.
Dock vet jag att jag skulle bli jätte upprörd varje gång jag såg den.. så jag undrar om det är en sådan bra ide.. (en pluschdoll skulle nog vara bäst då..)

jag menar, HUR KAN MAN MOTSÅ?!(Om du dock
heter Amanda G. är det inte värt att du kollar. Du kommer bara himla med ögonen och tänka: nööööööörd)

LÄNK1
LÄNK2

*dreglar*
dock verkar de bara vara en dm höga *gråt*
det är inget lätt liv. och denna flicka ska jobba imorgon för att tjäna ihop pengar till sina dumma leksaker.
det är inget lätt liv...
*drömmer sig bort.........*
Som sista sak vill jag bara säga: jag älskar min söta lilla vän amanda, oavsett vad hon säger! hihi!

Dont hold me up now!

Hej!
ÄNTLIGEN har jag fått ett internet som fungerar här upp! En hel vecka utan internet har varit lite påfrestande... Men det är lungt nu! tjoho!
Det var mina syskon som kom upp med det tillsammans med min lila springare. De stannade över natten, men har farit hem nu. Det var super kul att de kom upp och höll mig sällskap, en liten stund i alla fall! Vi skrattade sjukt mycket igår kväll medans vi spelade kort att jag har till och med nu lite ont i magen! Älskade knassyskon!
De kom även upp med MÄNGDER av mat och kakor.. så gissa vad jag ska göra idag? he he he ~ Tack mormor, morfar mamma och pappa!
Jag kan även säga att fast jag inte har haft internet, så har jag ju haft min anime.. så just för tillfället är jag på ep 87 på One Piece som har ca 400 avsnitt. Tur den är så jävla bra!
Nej just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska säga mer.. så jag ger er väl en massa bilder jag har tagit här uppe tills nu.
Så här ser min stuga ut invändigt.. väldigt intressant, smått och gulligt! (klicka på bilderna så blir de större.)

Här kommer andra random bilder:
Sen så ska ja ge ne hälsning till amanda, om hon nu fortfarande läser min blogg:
FÖRLÅT! Du vet jag menar dig. Jag skulle inte vilja åka med den där tråkiga norrmannen i liften. Han åkte ju förbövelen slalom! Snälla ta mig tillbaka!

Panik?

GAAAH! JAG HAR INGET INTERNET!!!
Nej men det är ganska lugnt för min del.. förutom att jag har huvudet FULLT med saker ja skulle vilja skriva här..
dock har jag inte tid med mer än att säga detta, eftersom jag skriver det här på affärn över min 30 min långa lunch en väldigt stressig dag.. Natalie goes baaad.
Som svar på förra inlägget: Jag skulle välja Den norska killen, bara för jag har en dödslänktan! Puss på Amanda!

Utkast: April 10, 2011


Redig kvinna sköter sig själv

Puh!

Idag har ja som sagt flyttat ifrån affären in till min lilla stuga. Den är så super söt!

I det pyttillilla köket känner ja mig för en gångskull lång! Vilket för övrigt är en underbar känsla.

 

Fast även om stugan har sin bedårande charm och jag känner mig så romantisk/inspererad/rörd/glad (u name it, I'm it) Så finns det en orm i paradiset. . . internet är sjuuuuuuuuuuuuuuuuukt segt. om det funkar alls. Just ikväll gör det inte så mycket. Men det är väldigt svårt att skriva blogginlägg. Bara detta inlägg har jag först skrivit i ett skriv program på datorn, för att sen snabbt kunna klistra in det in till bloggen.

fast skype verkar funka i alla fall... fast ja tror inte de fungerar så bra..

 

well, krisar de sig får jag säkert sitta på affärn och hänga på internet där.

 

 

 

Föresten så känner jag mig som en liten pensionär idag. (vad är de för cpord?)

Jag har ju som sagt flyttat in i stugan.. vilket gick på kanske 5 minuter. Sen har jag även fikat med folket jag hyr stugan av. Jättefina människor! Jag och Izzy som hon heter satt och pratade om allt! från syskon, till kvinnomisshandel. Det var riktigt roligt faktiskt att prata på. any way. det var inte det vi skulle prata om. . .  Varför jag känner mig som en pensionär är för att under tiden jag väntade på att min super långsamma dator skulle hjälpa mig att fixa till med bilderna till bloggen, så satt ja å lyssnade på radion. Jep. Radion! Jag har ingen tv eller liknade, och min dator kan inte alltid göra två saker samtidigt så.... Jag satt och åt medans humorhimmeln hade sin timma, sen duschade jag.. sen så hörde jag om hur man skulle klara sig på fjälle av några andra människor osv osv.. Huuur mysigt som helst! Jag satt och tittade ut över fjälle medans ja lyssnade och undrade om ja inte skulle ha köpt lite te så jag kunde sitta och dricka medans. NI HÖR JU?! GAMLING!!

 

 

Det påminner mig.. Om ni fick önska, vem skulle ni då dela lift med om ni var ute och åkte slalom/snowboard? Mitt svar är solklart, men skriv gärna ner vem du känner att du skulle vilja åka med! (jag berättar min senare.. mohahaha!!

 

Nej nu ska jag försöka slänga in det här inlägget på bloggen. Önska mig lycka till!

den där jävla bilden tog 1 timma att ladda upp.. ni får resten imorgon. 
Nu ska jag se One Piece och äta chips. Bye.


Time to cleen

he he
nu ska ja bara städa upp på mitt rum sen flyttar ja till stugan! mwe hehe!
Tack mamma och busschafören för väskan med internet,mat och brev ifrån madde! Det uppskattas BIG time!!
NU! Musik!
Moshiiii!!!!!!!

jag kommer inte på nått !

Varför ska ja bestämt skriva blogginlägg minuter innan jag börjar dagen?!
svar: eftersom det är för kort tid för att se en anime, och för jag är för trött om kvällarna.
enligen schemat skulle jag egentligen vara ledig idag och resten av helgen. Men som tur är får jag jobba idag, och sen vara ledig! Ni kanske undrar: VARFÖR VILL DU INTE VARA LEDIG?! Men förklarningen är enkel, Om jag var ledig i tre dagar, skulle jag fara hem till umeå. . . Och det känns ovärt när ja just kom hit! sen är ingen hemma i umeå . . Pappa jobbar, Mamma å anton är på kurs... så då skulle jag likför väl få ta hand om mig själv .. Då är det bättre att stanna här uppe och jobba lite!

Dock längtar jag tills jag får lite ledigt.. då ska ja TA KORT! WAH! De taggar ja som , för mycket! Sen ska jag också flytta ut ifrån affärn hade jag tänkt.. om jag får internet. . . Det är inte för ja inte trivs, men ja. det känns alltid bättre att ha ett eget place! Speciellt när min stuga är så super söt! 


Vi kanske ska nämna gårdagen lite snabbt...
Igår fick ja sitta i kassan för första gången här uppe! (om ja kom ihåg rätt....) Det var nervöst. . . Speciellt eftersom jag inte är riktigt van med deras kassasystem. Men de har gått bra hitten tills.. Sen så kan ingen motstå mig när jag ler, ger puppy eyes och säger att jag är ny och har inte lärt mig allt än. God I'm Good! (självförtroende boost)
Sen har ja även fått en nyckel till affären! Så nu kan jag faktiskt ta mig ut om kvällarna! wooooooh! inte för de spelar någon roll.. jag sover om kvällarna.
nu börjar ja om 5 min.. kanske ska sluta skriva då? mhmm...

Bara för allas intresse: Mitt torkat renkött är kvar. Inte för att det är äckligt. Utan för att de går inte att äta för mycket av det! Det är helt sjukt!
Det är föresten mitt nya hot. Om någon är ond och ska dö. Ska jag tvångsmata dem renkött. En delikat, men ack förrädisk död.
helvete, nu börjar ja om 2 min! GAH! BYE ~

en stund innan jobbet

Idag börjar jag en halvtimma senare än vad jag gjorde igår.. därför sitter jag nu och undrar hur ja ska fördriva den nya halvtimman.... jag har redan sett lite anime nu på morgonen och det är försent för att se mer..  well well, ja får väl bara sitta och vänta en stund till sen får ja väl börja lite tidigare på jobbet!


Det har kommit  ganska mycket varor idag, så jag antar att jag inte kommer få värst tråkigt! Wey! jag hatar att känna att man inte egentligen skulle behövas på en arbetsplats... men de lär ja få slippa här!

happy dans happy dans natalie dansar happy dans!
(jag måste verkligen visa hur dessa danser ser ut för er någon dag.....)


BTW! angående gårdagens middag: Ta de lugnt. Jag åt inte upp allt utan en del av potatisen ska bli min lunch idag! (däremot rök all kalvsylta.)

Yaaane! ~

dagens fundering

mhmmmm.. vart ska rödbetorna få plats.?

Kalvsylta!

Hej alla!
Just nu sitter jag i personal köket och lyssnar medans mina potatisar kokar. Vilket vakert ljud. Jag känner att de knorrar i magen på mig, tack gode gud! Eftersom jag inte kunde vänta på middagen, lat som ja e, så tänkte jag att ja smakar de torkade renköttet jag ha köpt idag. Dyrt som satan! men de sägs ju att de ska vara gott.... I alla fall så smakade jag dem och hörde hur hallelujua kören sjöng. Det var verkligen cp gott! men bara för att äta lite itaget.. inte som chips man trycker in hela näven med. Any way, efter att ha ätit 3 småååååå bitar så blev ja mätt. Deeee var verkligen inte bra, eftersom ja måste ju få i mig middag! Men nu är ja hungrig igen så de e tur de!
I kväll blir det en ny middag! (Jämnfört med pyttipannan som ja annars har ätit här uppe...)

potatis och KALVSYLTA!!! MUMMAS!

fan vad jag har längtat efter att få äta det.. waaah , ja ryser i hela kroppen!

I alla fall. Idag har ja då också jobbat. Jag har fått ta fram nya kläder, städat lite grann i kylen osv. Vanligt jobb vill säga! Sen ha ja också fåt suttit i kassan! wah wah. Det gick jättebra så.

Nått mer som har hänt idag? Well.. jag har nu väntat på mina jävla potatisar i en halvtimme! (erina ringde och vi pratade på så..)
För deras eget bästa hoppas ja de blir klar snart! Gah!

Jag vill ha min kalvsylta...

Ny dag!

I natt har ja kunnat sova mycket bättre! Tack att jag får jobba så hårt!
Jag börjar om ca... 7 minuter, så jag tänkte bara göra en super snabb update!
Idga ska jag få möta två nya arbetskamrater! well.. nya för mig gamla för dem. Men de kommer bli spännande!
Sen ska jag nog få fortsätta packa upp varor. Hoppas det inte är dricka som igår.. de e så tungt!
Åh. Jag har inte laddat upp några ritade bilder på ett tag eftersom min scane/skrivare är i bilen.. från kopplad.. Jag tänkte vänta med att ta fram den tills jag har bott till mig på mitt verkliga ställe!
Sen så tror jag att jag kanske är ledig i helgen.. DÅ BLIR DE NORGE TAME FAN! WA HAHAHAHAHA
nej men seriöst, är jag ledig och det är fint väder så kanske jag ska köra över till norge, bara för att se vad de har och erbjuda och för att se om ja kan ta nå snygga kort ! Wey!
Nått mer? njae ~
jag tror bestämt inte det. Vädret idag är grått med snö, men inte så kallt! Dock spelar de ingen roll för mig eftersom jag aldrig går ut.. te he..
WAH! 4 min tills ja börjar! BYE!

fryst festis och obegriplig norska

Jag överlevde natten trots allt! (allt = värme, mörker, ensamhet.. listan e lång..)
Jag har även överlevt dagen.. fast den var ja inte så orolig för till att börja med så.

Idag har ja mest plockat upp varor och försökt lära mig ALLT ! samtidigt om så möjligt. Vi får se hur mycket som fastna till imorgon.
Jag har även fått ett litet foto jobb! (omg, jungfrufärden!) Jag skulle ta kort på de två ägarna, Anna och Ludde. Var av Anna är min chef. Det var ganska nervöst i början, eftersom jag inte är van att ta kort på så sätt, jag är ju egentligen bara hobbyfotograf. Men jag hoppas i alla fall de blev nöjda! Annars får vi väl bara ta mer kort.
Det värsta som hände idag var att en liten pojke kom fram och sa något helt obegripligt på norska... (min största fasa) Jag kom inte ihåg hur de lät som.. men ja tror nu på efterhand att han frågade om jag jobbade här. Dock är ja ju inte säker. 
Men som tur är så växte självförtroendet sen igen efter att en man (också norsk) kom fram till mig och fråga på norska, och ja förstod!
Seger dans seger dans jag dansar Seger dans!
Det bästa idag är det här lilla medelandet jag hittade på en av anslagstavlorna:
man får bli glad av de lilla!
nej, nu ska ja dricka en av mina frysta festisar och sova! god natt!

Dag 1

Min första dag här i Umfors har kommit till sin enda!
Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag mer än att kört/åkt bil, tagit kort, handlat mat och gjort mig hemmastadd i butiken! Det har varit en väldigt intressant och rolig dag. Alla mina arbetskamrater verkar vara väldigt trevliga och min chef är nog en av de finaste människorna i världen! Jag vet jag blir lätt rörd, men hon ringde nyss och frågade om jag hade det bra här där ja bor... vilket jag tycker är väldigt väldigt fint gjort!
Mitt rum som jag har just nu ser i stil ut med detta:
Fint va?
dock är inte utsikten så mycket att skryta med. . . (och ja, det här är på första våningen)
Idag var ja ju faktiskt ledig.. så jag har hunnit ta lite andra kort också medan ja har farit runt här på fjället!
fast de kan ni se här:
Nå? Har ja den vackraste arbetsplatsen eller har jag?

å herre gud..

Har just läst bajsamandas inlägg på sin blogg...

suck.. Hon vet verkligen vad man ska säga för att man ska bli lycklig. Fast att vi två inte är lika på en enda punkt..

(Kanske att vi båda just nu är blonda men då är det den enda) Så finns det ingen annan person i hela världen jag älskar och respekterar mer. Hon är verkligen ljuset i mitt liv och källan till min energi. Utan Amanda skulle jag inte vara den personen jag är idag. Hon hjälper mig att växa och jag hoppas att jag hjälper henne på samma sätt. Det finns inget hon skulle göra för att ja skulle hata henne eller sluta vilja vara med henne, hon är så vackert fast med mig ! (ha ha)   Vi kommer alltid vara bästa vänner, hur än våra liv kommer att gå. Och jag kan knappt vänta tills i höst! För då jävlar ska vi ha skit kul! MO HAHAHAHAHAH




Btw Amanda, om jag ska få fyra snygga killars nummer på två månader.. då borde du ha MINST 8 snygga killars nummer nu.......... eller hur? (mwehehehe)

Imorgon

Vilken dag!

Jag har packat, tvättat, letat, hittat, tappart bort glömt och tagit en lur på soffan! Allt för att vara berädd för morgondagens äventyr!

Jag och mamma ska fara iväg klockan 8:00 imorgon bitti och köra i ca 5-6 timmar för att ta oss till Umfors, där mitt nya jobb väntar. Sen ska ja vinka av mamma på busshållplatsen och klara mig själv!
Jag ska få möta mina nya arbetskamrater, min chef, min sovplats och mycket mycket mer!
Tyvärr kommer det att snöa påvägen upp medan vi kör.... så de kommer icke bli roligt... men de e bara att bita ihop och köra!


En sak ja funderade på idag när jag gick runt på stan för att handla det sista lilla jag kunde tänkas behöva, var hur mycket vatten som var i min sko. För mig är det ett uppenbart vårtecken när man kommer hem och kan vrida ur skon ifrån vattnet som har tinat under dagen. Det är kanske inte det roligaste, men det är ett solklart tecken.

Men i alla fall. Jag kommer nog att missa stora delen av våren här i Umeå på grund av detta nya arbete. På gott och ont skulle jag tro. . . Jag kommer nog troligtviss få upptäcka den i fjällvärlden istället ! (borde jag ha med mig stövlar?)

På tal om fjällvärlden, jag kan knapp berga mig för att få ta alla kort jag vill ta! Det kommer bli såååå awesome! (jag tror det e det jag taggar mest...)


Imorgon ... ojojoj.. Jag hoppas jag överlever natten bara för att sen se om jag klarar morgondagen!

Men till er alla jag "lämnar" hemma, don't worry!

Even if they kill me, I will make it back in one piece!
~ Yotsuba

another day ~

Livet är ganska härligt.
Lite cola, lite chips, morden i midsommer med mamma och lite adrenalin inför kommande äventyr.

 it's just another day for you and me in Paradise

Gränslandet?

Nu ska ja nog berätta om mina planer, mycket för att amanda inte blev lurad av mitt sorliga försök till "aprilskämt"...


Idag har jag inte gjort någonting alls, förutom den här nya designen! Dah Dah Dah ! Skriv gärna några ord om vad ni tycker! För tro mig, jag behöver all kritik ja kan få....


Men däremot har min mamma varit i full gång idag. Hon har tydligen en vän på facebook som behöver lite hjälp i sin butik under april och maj månad. Perfekt tänkte hon, Natalie gör ju ändå ingenting dessa två månader. Så hon ringde då till deras VD och pratade på en stund. Och det hela sluta med att de kom fram till den underbara iden att jag skulle få jobba där dessa två månader.

Lite skeptiskt var jag, men ja ringde också denna VD och pratade lite. Hon var väldigt trevlig, lönen är okej, jag ska få jobba ganska mycket och så..

Då undrar ni säkert: What's the problem DUDE!? Ta jobbet !!

Well, sa ja att jobbet är i UMFORS?!?!
(för ni som inte vet vart Umfors ligger, så är det bortan för Hemavan)

Så det ända som är "problemet" är att jag behöver en bil, och någonstans och bo.. Vilket mina föräldrar hjälper gladligen till med att försöka fixa. I värsta fall kommer ja få bo och sova i butiken jag ska få jobba i.
Nej men seriöst är de väldigt spännande och hjärtat är i halsgropen och jag kommer nog inte kunna sova i natt, imorgon natt eller natten efter det.  Eftersom jag ska fara upp på måndag.... dunk dunk dunk!

Fast en sak vet jag med säkerhet: Det här kommer bli one of a life time händelse! Och jag är ganska säker på att trots allt, så kommer det bli väldigt, väldigt kul!
Önska mig lycka till!

Mitt nya hem..?





lämnas tom

Vad har jag gjort..?
Jag har visst lovat något jag inte är så säker på....
Amanda, vi måste prata.

RSS 2.0