God Kväll


Idag skulle det här inlägget egentligen handla om min nya awesome kamera som jah har köpt idag. Men eftersom jag inte har tagit kort på den, eller att jag känner att jag har tid för det eftersom jag borde ha sovit för en timme sen. blir det imorgon.

Anledning?
Jag såg Pokemon med min bror istället.

Wah Wah Wah!!!

Jag har funnit min riktiga kärlek!! Dock måste jag hitta på ett namn på honom...
Ack, så vacker men på ett sånt smuttsigt skrivbord.. men vad ska man säga? Jag kunde inte låta bli att slita upp honom ur sin kartong och ta fram han! ! ! Nu måste ja bara låta Charlie lära han ett å annat och sen är allt komplett! Love love loooove!!!
Å allt amanda säger är: Du blir nördigare för varje dag som går...
Livet är underbart!!

Riksmöte 2011

Varning : det här är ett VÄLDIGT LÅNGT inlägg.

Så, efter att ha fått komma hem, jobbat en dag och tagit det lite lugnt är ja nu redo på att berätta för er hur min midsommar var!
eller vänta ska bara sätta på lite musik.
(ted gärdestad = fan girl hjärta)

SÅ ! Nu jäklar kör vi!

I torsdags vaknade jag klockan 5:00. Packade det sista in i min awesome väska (som jag får visa er någon annan dag) och drog sen till lokalen på skolgatan. Vid 6:00 började vår låååånga resa ner till Biskop-Arnö, eller Uppsala för er andra som inte har någon aning. (jag är en av dem)

Vi stannade till på några ställen, för mat och bensträckning. Hela resan tog säkert 8,5 timmar. Med ett gäng "Hängagubbe"-spelande människor som var lagomt trött var det väldigt härligt stämmning i bilen. Klockan ca 15:00 var vi frame vid halvön, eller hur det nu var med den. Det hade regnat, så vi visste inte om bron, eller bäverdammen som Erina kallade den skulle hålla att köra på , men de gick bara bra!

Frame och säkra hoppade vi ur bilen och det första jag fick se var en ENORM snäcka. Okej, Bernt (min brors snäcka) var stor som min hand, och den här som jag hittade var kanske lika stor som hela min tumme (muskeln ner till handleden medräknad) , men för att vara en vild snäcka tyckte jag den var enorm. "Allt är större söder om Sundsvall..." började ja tänka.
Bernts lillebror? (klicka på bilden för att få den större)

När vi hade lämnat snäckan och börjat gått till själva Mötesbyrån möttes vi av bekanta, vänliga ansiktet och kramar! Vi fick ett välkomst kuvert med bla schema och en bricka med vårt namn på och lite mer information. Vi drog med vår packning till lektionssalen vi skulle sova i. Sen började vi fara runt på aktiviteter. Jag hade tydligen valt "Kreativ", vilket tydligen innebar dans (?!?!) . . . så jag fick vackert dansa en stund.. men jag slutade när ja märkte att mitt knä inte ville vara med.

Så då gick ja och hängde med Sonja ! Vi fixade lite med Naturstigen som Aktivitetsrådet anordnar varje år. (Aktivitetsrådet = ett av två råd i Sveriges Blåbands Ungdom som jag var sammankallande för)

En maaaaasssa härliga människor! (klicka på bilden för att få den större)

Folk började droppa in tipp som täpp. Ansikten man inte hade sett på ca ett år och en hel del nya människor också!
Om jag ska vara helt ärlig som vet jag inte riktigt vad vi höll på med resten av dan.... men jag vet att jag spelade "Med Andra Ord" med Tomas, Niclas, Oscar, Erik och Daniel till klockan 12 på natten... Sen så fick ja sova på golvet den natten på grund av att min luftmadrass läkte luft.. men det löste sig natten efter då jag fick låna en luftmadrass av snälla Maja! Hon var verkligen en räddare i nöden !

Fredagen började vi Årsmöte. Erina som Ordförande gjorde ett helt fantastiskt jobb under hela helgen! Hon är verkligen super bäst! *stolt syster pratar*
Vi friade Midsommar...
HERRE GUD HUR KUNDE JAG GLÖMMA DET?!?!?!?
På torsdags kvällen under öppnandet av Riksmötet, Årsmötet osv så var det ju en tjej där. Kom dock inte ihåg hennes namn men... I alla fall så ville hon ha en frivillig.. Smart (?) som jag är, så är jag först på just sådana saker. Så hon sa åt mig:
- Stå här.
- Okej! sa jag glatt.
- Titta dit.
- Okej!
- Håll det här ljuset.
- Okej! lika glad.
- Nu tänder jag ljuset.
- Okej!
hon gick där ifrån och gjorde något bakom min rygg.
- NATALIE! Titta inte bakåt nu! skrek Agnes ifrån publiken.
- OKEJ!?!?! säger ja panikartat.
hon ställde sig bakom mig och tog tag i min arm.
och POFF sprutade hon ut tändvätska över ljuset och ja, det blev VARMT!
Jag skrek tydligen till, och hela publiken börja skratta. Det var sjukt kul!!
Efteråt fick ja gå och hon började jonglera med eld... hon var helt sjukt otrolig! waaaaah~

Amanda vad säger du, ska vi raka bena så där? (klicka på bilden för att få den större)

any way! tillbaka till midsommar:
Vi firade midsommar, jag höll i en mångkamp tillsammans som de andra i aktivitesrådet, så vi dansade aldrig runt midsommarstången. Blev lite ledsen över det. Inte för min skull, men för deras. jag skulle ha styrt upp det där bättre... men man lär så länge man lever! 
efter det hade vi.. ehm.. nått? kommer inte riktigt ihåg faktiskt.. vi gjorde något och dagen slutade ännu en gång "Med Andra Ord" tillsammans med samma gäng! Nej nu vet ja vad vi gjorde! Vi dansade Folklekar! De e så kul!!!
(folklekar = tänk när man gick på mellan och lågstadiet, man dansade något skumt till bland annat "Vi äro musikanter".. Well de e svårt att förklara! Och jag hittar inget på Youtube!?!? jag tror jag måste försöka filma det nästa gång..)
Folklekar = HJÄRTA LOVA AND EVERYTHING SOM E SÅNT!

Jag fick även träffa Sonjas kille! Riktigt rolig prick ! men han är SBU:are så vad ska man anta? (SBU:are = medlem i Sveriges Blåbands Ungdom)

skön bild tycker ja (klicka på bilden för att få den större)

Lördagen då?
Well, trött som vanlige vaknar man upp och går upp på frukost. Sen fortsatte vi med Årsmötes handlingarna fram till lunch. Vilket gick jätte bra, tycker jag i alla fall. Heta diskussioner togs upp och jag blev överkörd. Men det är lugnt för lika glad för de e jag! Ha Ha!
sen flöt det väl på? Vi hade fler aktiviteter, vilket min var Fotokurs, vilket inte var så avancerad, men ändå kul! Fast jag tycker faktiskt det var roligt att vara på den när det var barn som Maja skulle ha hand om, inte vuxna. Barn har sånt sätt att se på saker ! Gosh vad de e söta!!! WAAAH KAWAII ! ~

Sen på kvällen var det en show som jag inte for på.. utan jag spelade spel med Anders istället! Super niiice ~

Efter att showen var slut, så var det ett band som spelade! Då blev det minsann allt mellan bugg, twist och head baning! super niiice ! Dock var vi tvungna att spara oss. För att direkt efter det var det... FOLKLEKAR!!! skillnaden ifrån kvällen innan var det bara ungdomar den här gången ! Och med ungdomar blir det med andra ord snabbare takt, mer snurr och galnare danser som inte de gamla pallar! (sorry, men de e sanningen) Så med andra ord var det AWESOME! Vi dansade i säkert tre hela timmar, om inte Mer!!?! Helt fantastiskt! Folkdans för evigt i mitt hjärta!
(synd jag inte har en bild på det.. men va ska ja säga? Jag ville hellre dansa än att ta kort! )

Efter dansen var vi så varma, att vi beslöt oss för att bada i den svarta natten ! (ja, hör och häpna! nätterna är MÖRKA i södra Sverige på nätterna ! mööörkräääädd ~) Det var läskigt, kallt och super sköönt!
Sen duschade vi, såg film och gick å la oss klockan 4 på morgonen! (eller, jag gick och la mig 4, de andra gick klockan 5. . . )

en till fin bild! (klicka på bilden för att få den större)

Dagen efter så hände inte så mycket... vi hade avslutning, kram ring och vi började packa för att fara hem...
Gosh vad ja saknar alla därifrån! Och det faktum att vi inte kommer träffas på ett / ett halv år igen suger rumpa. Så jag hoppas ALLA kommer upp till Unglägret i februari ! ! ! Då ska vi ha lika kul igen! MO HA HA HA HA

(gosh. den som har orkat läsa allt de här måste nog få en applåd...)
well done.

Åh! fler bilder kommer att komma, men de hittar ni under kategorin Foton, eftersom de kommer vara en del och så..

morgonen efter:


jag är trött, ont i hela kroppen och har hittat sommarens första myggbett. Kan vi inte göra allting en gång till?

en dag på jobbet?

Nu vet jag vad jag vill ha för telefon!
Ni kanske sitter och tänker: men Har inte du en telefon kvinna?! och det är klart jag har.. men den är ju inte som de nya telefonerna... den är lite gammal.. Så jag har varit i tankarna på en ny! och nu vet jag vilken!

Idag på jobbet stod ja och skulle skjuta in varor, då fick jag se den. Min hjärta bultade, mina ögon vigdades och jag kände hur jag började andas tungt..

En sån måste jag ha!

Samsung Galaxy Ace







eller?

regnmorgon

gud. ja borde verkligen uppdatera något vettigt snart.
Igår for jag och amanda med bil till Piteå, för att gå på dollarstore. as nice. 
för övrigt har ja nästan bara vart med amanda hela helgen. eftersom hon kom hem i fredags.. fast i lördags ritade jag. mhm.. ja borde kanske lägga upp den bilden? aja få bli en annan gång. ja e för trött nu. 

det regnar föresten. inte så kul när man kanske måste cykla till jobbet. (om inte mamma kör mig) typiskt att det ska regna efter semestern är slut. dumma väder. 

jag ska jobba idag, och fram till den 14 augusti. moha ha ha ha pengar i min ficka. 

jag skulle inte ha suttit uppe till kl halv tolv för att läsa skip beat.. dum ide. dum ide indeed. 

byebye.

lazyness.

jag är en sån laaaat tjej ~
ja kanske uppdaterar sen istället. 

en förvirrad hjärna

idag är egentligen för fint väder för att sitta vid datorn..

men ja gör det en stund i alla fall!

Idag ska ja iväg å ge blod! dam dam daaaam
wel, så läskigt är det inte. sen får ja saft och bullar så de e bara bra! (lätt köpt?)
Så ja ska nog gå en liten promenad till lasarettet, tappa blod, köpa jordgubbar och gå hem igen! Vilket Äventyr!

Ah!
Min bror går ut 2:an på gymnasiumet idag!! Innnte illa!! waah han börjar bli så stor...

nått mer?
njae. de e torsdag och jag är ledig.

eller wait!
Ja drömmde om Ace i natt. (Överaskad?!)
han var awesome.. dock dog han tror ja? han skulle skyda sin brud (vem?) ifrån nån.. troligt visst svartskägg. den jävlen. men ja kommer inte riktigt ihåg. kommer bara ihåg att han var awesome. sjukt awesome.

ja. ja tror det inte var något mer i min förvirrade hjärna idag. dock kan man aldrig vara säker.. ha de bra!

massa rabel.

Nu har vi kommit hem ~ (ifrån lycksele)
Känns ganska bra faktiskt. Hem ljuva hem!
dock har jag ont i huvudet efter allt godis och läsk. de är inte bra.
sen vill ja nog se mer anime.. vilket är de enda jag har gjort de här dagarna. vilket är värre.
Vad skall jag göra nu då?
ja ska göra ? snart ska ja äta lax och pären. nice.
sen ska ja kanske rita? eller se anime.. eller sy. mest kanske sy. tror jag.
jag brode packa upp min väska...
waaaah ~

Nytt ifrån Ugglevägen! (den som är vid Mys(kox)vägen)

Hej alla glada människor där ute!

Idag är jag på äventyr med min syster! Närmare bestämt i Lycksele och ännu närmare bestämt i tre dagar!
Vi for iväg tiiidigt imorse med husbilen (DAM DAM DAAAAAM) för att komma i tid till hennes lektion. Erina är här för att hon går en sommar kurs i Samiska, jag är här för att håll amin syster sällskap och se till att hon inte förstör bilen (?)

Idag medan hon var på lektion mellan 9-14 så har jag gjort följade: Sovit, handlat lunch, ätit lunch, ritat och löst Suduko.
"Men varför har du inte sett anime+!?!?! One Piece HAllå?!"
- well. svaret är ganska enkelt. Vi har inte haft någon ström... Men nu när vi står på Campingen Anus.. wait.. Ansia! så har vi internet. (vi har bråkat toallt.. ehm noll gånger tror ja idag. Hard core huh?  men de kommer de kommer)

Ikväll skall vi se film! Vi skall se Ouran High school Host Club! som för övrigt är awesome. En av mina ABSOLUT favoriter. Mycket för den är så jävla random. Älska tvillingarna.. omg.
Kort sammanfattning för er som undrar vad den handlar om:
När Haruhi Fujioka ska börja på sin nya skola så blir det en hel del problem. Som undantagselev på den förnäma skolan för rika ungdomar är det många som har sina underliga åsikter. I ett desperat försök att hitta ett tyst rum att plugga i, hittar Haruhi "det tredje musikrummet". Fast det visar sig vara något helt annat än ett musikrum. I detta rum så håller Ouran's Host Club till, en klubb för uttråkade flickor att förspilla tid, som Tamaki Suoh ledare för klubben, så vackert förklarar det. Kort sagt är det en klubb var flickor kan tillbringa tid med sex stycken vackra pojkar. Olyckligtvis så råkar Haruhi ha sönder en vas för 8,000,000 yen. För att betala tillbaka de pengarna måste Haruhi jobba på klubben som Host. Med det Tamaki eller någon av de fem andra killarna inte vet är att Haruhi egentligen är en tjej

Kort och konsivt!

Nått mer ~ ?

Nä! tror inte det !!! Ha de! ~

söndag !

Hej Alla!
Jag hoppas ingen dog i gårdagens värme! själv var det nära....
Jag brukar inte vara en ilsken person.. men igår hade helvetet brytit sig löst och det tog upp de värsta inom mig.. så ett hett (?!?!?) tips: Stay away warm days!!!

Nått annat då?

Jag hänge med mina poolers i fredags. old news nu jag vet. Igår så hängde ja med mamma å pappa. vi åt chips och drack cola på balkongen och bara njöt ~ av det fina vädret. Riktigt nice. jag "crusade" runt i stan i min springare alias Fjösen. (skulle fara å plocka upp anton och då drog ja genom stan med P3 på högsta volym yeeeah)

Idag tänkte jag sy på min lilla överaskning! (för er, inte för mig)
Den kommer bli AWESOME ! ! ! !

Jag hittade Antons gamla mobil igår! ! Så nu slipper ja köpa en ny! (min gamla suger just nu. Robin har gett upp.)
Det är sjukt bra eftersom ja, jag pallar inte köpa en ny mobil. det är drygt ~
Jag tror jag seriöst har försökt köpa en ny mobil så där 3-4 gånger utan att lyckas.
Jag jobbar på ett ställe som säljer mobiler.
Och ändå vägrar ja köpa mig en ny.
Why you ask?
Dom är svin dyra.
Mina pengar skall gå till Manga, and MANGA ONLY! (och en ny dator)

Å! på tal om Manga, ni kom ihåg min lilla depp jag hade förr i veckan? Well nu har allting blivit bättre ! Jag fick tillbaka halva priset, fick behålla figuren och fick bort de flesta fläckarna! WIN WIN!!! MOHAHAH!


he he he ~

tesssu ~

God kväll alla!
Vilken varm dag!!!!!
Jag tror jag har smält bort i det heta vädret idag.. så ja uppdaterar imorgon om allt! ha ha sov gott!

Förlåt

Ibland överreagerar jag..

Förlåt Amanda, U know I love U!


besviken å arg

Jag kan inte hjälpa det. Jag är faktiskt Besviken.
Idag så fick jag min ACK så efterlängtande figur! jag bokstavligen SLET upp kartongen som den kom i och vad fick ja se?
- Jo, den var rispig, fläckig och var allmänt inte rikigt vad jag hade tänkt mig...
så nu blir ja tvungen att maila säljaren och få det här fixat.. för jag betalar inte 299 kr för nått som är söndert.
sigh... ni tycker kanske jag är fånig men jag hade taggat så vansinigt!...


aja, annat då?
Jobbade igen idag. var dööö varmt. men idag vande jag mig faktiskt och det gick vägen! Tjoho! (+ fick ja en glass. så de går alltid hem!)

Imorgon blir det också spännande!! Då ska jag jobba, sen ska ja träffa Amanda å Simon å Madde å Maggi hemma hos Amanda å Simon! De kommer bli Awesome! tagga!

(pratar med Amanda G smatidigt på msn, hoppas hon better sig för hon håller på göra mig förbannad)

Nej ja ska nog ut i solen snart.. måste torka efter duschen! haha

men innan dess måste ja fixa lite saker med skatteverket.. så ja kan betala skatt. Annars går de illa vet ni! Alla duktiga barn betalar sin skatt.

(nu har hon gjort mig arg)

ja borde gå nu.. ha de bra alla! (Utom amanda)

Maggio och Hamlet

"jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.. de va han som ville kyssa mig ~"
- Jag har Veronica Maggios låt Snälla bli min på hjärnan. Jag klagar inte.. klagar inte alls.
Ni vet ja var duktig igår? riktigt alärt på allt!

idag tog jag bilen till jobbet, kom hem och åt lite b&j och suttit och gottat mig i solen. Bra kontrast!

Idag fick ja en tanke medan ja stod och packade lite olika kamera delar... Hoppas ni hänger med.
"Vem lägger ut så mycket pengar på sånt här egentligen? Iför sig, har man en intresse så lägger man väl ner pengar på det. Den här linsen kostar 1000 spänn? Well det var inte så farligt dyrt. Jag lägger ut mer pengar på manga.. Få se nu vart ska det här.. Finland...."
Ni som inte vet så har Finland Euro, så den där lilla linsen kostade 9 000 svenska kronor. . . där av choken. lol !
Det verkar som att det blir en sen kväll igen. fast ja vill inte det! ! ! GAH!

Fast imorgon hoppas jag på att gå ut och ta lite kort.. det var för varmt idag när ja kom hem och jag var svettig och det var drygt och hela jag dog.

Men jag fick dock jag en ny manga idag!
OHH YEAH! Hamlet i Manga form!! Äntligen kan ja läsa skiten på ett Behagligt sätt! ! ! Taggar sjukt mycket! Dock orkar ja inte läsa ikväll... ha ha
Nej nu lyssnar jag på lite Avenu Q .... jag borde verkligen sova nu innan ja börjar sjunga för amanda högt. ! haha!

en korkad morgon

Morgon på er alla!

jag är ju så korkad..
Jag var uppe till klockan elva igår bara för att testa en ny sak jag har lärt på mig på photoshop...
Det är verkligen inte bra eftersom jag just nu är svintrött och jobbet börjar på en timme.. WHAT TO DO DUDE!?
lid. och kämpa.

any way de här är resultatet.


hoppas jag slipper tänka på jobbet idag.. ha ha ha

Jobb Cykel och Promenad?

GOSH vilken dag!
Jag for ju och jobbade, som sagt, imorse. Jag hade tydligen rätt ja skulle jobba idag! Yeay!
Som vanligt var det slitit, tungt och varmt. Men det är så nice att jobba där att det är helt klart värt det!

Jag har ju även cyklat till och från jobbet idag, vilket var en insatts ut över denna värld! Gud vad jobbigt det är att cykla i uppför!! ! Speciellt när det är cp varmt.. och speciellt när man ä tvungen att ha på sig långärmat eftersom man tydligen lyckades bränna sig igår.. well done well done.

Och om det inte skulle vara nog med det så har även min mamma tvingat ut mig i Haga skogen som är full med mygg å elände bara för att gå en sån där 45 minuter lång promenad! ! ! Det värsta är väl att jag går med på det..
Men det var nice! Fick lite syre.. eller mer fukt.. men men
jag borde skaffa mig en stegräknare...

Mer då?
Sjukt fint väder har det varit idag.. i alla fall när jag har tittat ut. Jag har hört det viskas om regn och sånt, men ser jag det inte finns det inte! me he he he he


Oh! Som ni kanske kan se har jag en ny design! Igen ~  Well, den är inte så avancerad den här gången, men det är ett litet ombytte till den nyvarande våren!


en sten

Väderleksrapporten och elektronik

Idag blir det visst också fin väder.. attans.
Helst av allt vill jag det skall regna varje dag jag står och jobbar inne på lagerlokalen.. så det inte blir dö varmt där inne. Men så varmt blir de sällan... och det regnar sällan så det är en ouppfylld önskan.
Jag ska jobba min första dag på mitt sommar jobb idag! (hoppas jag) Det är inte så att jag är värst exctied.. eftersom där känner jag alla, jag vet rutinerna och det är ett bra jobb! Men jag är glad ! Det är skönt att få jobba lite tycker ja! (he e väll på tin, har varit ledig i ca 6 dagar nu så...)
Föresten kan man inte lita på elektronik. Jag ställde två klockor i morse men iiiingen av dem slog av. Varken min mobil, som jag vet är väääldigt opålitlig, eller min väckarklocka, som ändå är ganska pålitlig, när man gör allt rätt...
Egentligen kan jag väl inte skylla på elektroniken. Det är ju jag som inte ställde in alla knappar rätt å bla bla bla. Men det var väl bara tur att jag självvaknade en kvart efter larmet skulle ha gått. Så det blir ingen stressig morgon för mig i alla fall! Yatta!

sammanfattning och början

Vilken dag!

Soligt hela dagen så jag har bränt mig .. de e illa. Dock inte så mycket som tur är!
Jag har hunnit två mjukglassar, eller wait.. en mjukglass och en milkshake. så de så.
Jag har hängt med min syrra och oskar, gaanska nice. Varit i solen och slappat i sf parken.
har ritat, även om bilden kommer se ut som stryck så fortsätter jag.. why oh why?
har grillat ! cp nice!! de e så gott ~
Och jag har hunnit se den nya Carribien filmen! (Fan för min stavning. men ja orkar inte googla!) Den var väl ok.. tror inte ja pallar se den igen. Det är bara tur att Johnny Depp är så Awesome! Sen eftersom jag såg den med Madde kunde vi lätt dra paraller till One Piece alll theeee tiiiimeee.. vilket var typ det roligaste! (fan girl heart)
sen har jag diskat... all jävla disk....


Så kort och gott, det har varit en bra dag! En lååångdag, men en bra dag!

Räknade just ut att jag har varit uppe i ca 12 timmar... shit alltså.. visst ska man va uppe så länge? eller? jag vet inte. Man ska sova runt 8 i alla fall.. sen borde man vara uppe resten.. antar jag. så då skall ja alltså vara uppe fyra timmar till?! (never)


Imorgon börjar "nya" jobbet! hoppas jag.. jag har ju ingen koll som vanligt. Men jag far väl dit och vill de inte ha mig far jag hem igen! No more No less!

ehm... nått mer då?

ska duscha snart... om ja orkar.. när måste ja vakna imorgon? 6? 7? halv 7 kanske...  äh. ja vaknar 6 å sen får vi se vad som händer. (<---- min tankeverksamhet)

Well, ha de gött alla människor i sommarnatten! ~

Why?

Vad gör jag vid datorn när det är så här fint väder?

Blåsigt och Anime ???

Det blev en fin dag idag !
fast det har blåst! hörde att hela träd har blåst över vägar och allt elända längre in i landet! aj aj . inge bra.. Som jag har hört är de inte många som har skadat sig i alla fall. tur är väl det.

Idag har jag köpt det där extra tyget till ... ja just ja. Det! ha ha ha!
Det kommer bli awesome.

Jag har även ritat en annan grej än de på mitt enorma papper. . . det är så svårt att hålla på med... sen när ja vill vara ute och rita går de dåligt när det blåser... bajsblås.
dock är den tekningen jag har ritat på nu ganska nice så!
(yeah självförtroende!)

Har faktiskt hunnit med att prata med Amanda å hennes Pöjk ikväll! Gosh. om bara uppkopplingen var bättre så jag slapp säga: Va, What eller Que? i varje mening så skulle det vara sjukt bra. . . (det är inte jag som inte förstår engelska, det är uppkoppningen som är dålig. skyller jag på.)


Dagarna bara sveper förbi.. jag har inte ens sett ikapp i alla animer ja skall ha koll på sen jag kom hem! What's up with THAT?!
Well, det har varit för bra väder för att sitta inne och se anime och jag vill helst av allt inte sitta till kl 3 på natten och se anime.. så vuxen har tydligen jag blivit!
gosh. ja måste nog se lite anime snart så de blir vett på mig någon gång. . . dock inte ikväll. ja ska rita.


det blir en fin dag idag ~

En till dag med vackert väder!!
Eftersom ingen stoppade mig igår (thank god) så slutade det med att jag blev jätte nördig.......
Jag tror jag ahr spenderat runt 500 kr på olika manga saker. inte böcker. SAKER ! that's insaine.
Men jag kan slå vad om, när jag får mina underbara grejor på posten spelar det ingen roll vart ni kära läsare sitter, ni lär höra mitt skrik ändå!
(kan knapp vänta!!!)
NU! Till Ritpappret!!!!

Onee-chan !

Idag ha jag hängt med min syster hela dagen tror jag!

Vi har handlat tyger, käkat luddag (lunch/middag) på Cafe Victoria, hängt på biltema och sen sytt ihop !
Eftersom min syster bor i Stockholm, och jag spenderat två månader i ingenstans så har vi inte kunnat träffas så mycket.. så det känns super nice att få hänga en dag med henne! skii onee-san!

Imorse då innan allt börja satt jag och ritade i solen på mitt enorma papper! Jag har även köpt färgpennor så jag kan färglägga den sen.. om den blir bra. Jag börjar långsamt tveka på det. Men jag ska ge mitt bästa och blir det dåligt, gör jag om och ger ännu mer! MO HA HA HA HA


Nej nu vill jag inte skriva mer. Jag ska ShoppA!!! HA A HA AHAHA aahwhe aah.. ewwu fluga....
(nej ja fick inte en fluga i munnen, men jag tänker alltid att det ska flyga in en i munnen när man skrattar högt)


random katt

Konstnärs känslor

Godkväll alla!
det är egentligen skamligt att sitta inne en sådan här kväll. skäms på mig.
any way, som jag förespådde blev idag en bra dag! grillat, mys med familj, go lunch och vackert väder! Livet är underbart!
Min syster höll ett fantastikt bra tal idag på kyrkstugan vid nydala sjön! Synd att ni missade det...
Själv var ja där och applåderade mest högljutt (som alltid)
Dock känner jag mig lite sömnig.. så ja tror att ja faktiskt ska sova snart..
MEN INNAN DESS:
Jag känner mig som en konstnär. Jag sitter i ett stort ljust rum, har en stor vit yta av papper som väntar på mig. Och jag vet EXAKT vad jag vill rita. Nu är det upp till mig, och mina skills (?) att rita upp detta ! Wish me Luck!

Blåsigt och snorigt

Första dagen att ha varit hemma är avklarad!
Nu är det en ny adg, nya möjligheter !
och ja tror jag håller på bli sjuk...

Men inte ledsen för de!
Idag ska mormor å morfar komma över och vi ska grilla ~  såå nice!
Min syster har också kommit hem nu! (även om hon bara ligger å sover...)
Jag ska på stan och kolla på lite saker..

Det kommer bli en bra dag idag! I feel it!

yeah i know i know.. ännu en bild i från fjällvärlden.. .men jag har så många så jag vill dela med mig en stund till!

Detaljer ~

Så ! äntligen dags för lite detaljer...
I går klockan 20:00 då jag hade kommit hem, ätit middag och skulle egentligen bara gå å sova slog det mig. Jag vill inte vara här längre. Jag vill inte sova här. Jag Vill Hem!
Så, jag tog mitt pick och pack, stängde av allt låste dörrn och började min långa resa hem...

Jag hade så klart råd frågat pappa innan, och han sa enkelt: Sov när du är trött, kör försiktigt och akta älgarna.
Sagt och gjort.

Under min långa resa han jag se:
~ 20 bilar
~ 40 renar
8 älgar
4 harar
1 groda
1 anka
1 katt
1 rådjur

Så bara på den lilla biten kan man säga att det var en ganska vild resa!
Dock är det inte det vildaste . . .

När jag hade kommit fram till lycksele var klockan 1 och det hade äntligen slutat regna. Så jag bestämde mig för att sträcka på benen lite! Sagt och gjort gick jag ut ur bilen, stängde igen dörren och lutade mig mot den för att svara på ett sms jag fick av Amanda. Men då kände jag att jag hade glömt handbromsen.. så jag vände mig om, öppnade dörren.... eller inte.
Jag hade, klockan 1 på natten i en okänd stad lyckats låsa ut mig själv ur mitt fordon. . . !!!!!
Gaaaaaaaaaaanska irriterande.
Men ! Jag ringde och väckte min far som var i Kalix som skulle då hjälpa mig med denna sörja jag hade skapat. Han som halvsov kom inte med något vettigt svar... så jag gick i väg till några människor ja såg en bit bort och frågade med rådjursögon om hjälp. De kunde tyvärr inte hjälpa. Men jag fick nummret till Jour Bärgaren som kunde nog hjälpa mig.. efter lite mer prat med en något vaknare pappa så ringde jag bärgaren som skulle komma på 25 minuter. I bakgruden hörde jag hur jag hade lyckats väcka hela hans familj på köpet. greeeeat.
Efter att ha pratat med Pappa om zombifiskare en stund så kom den goa runda gubben som lyckades få upp fanskapet till bil och ge mig nycklarna! ! ! Lättad som jag var, gav ja han en maaasssa godis som tack! (och förstås min hemadress så han kan skicka räkningen för de här lär kosta.. )

Efteråt så körde jag bums hem. Inge mer strul skulle hända denna natt! Vilket det inte gjorde heller. Ett äventyr om natten räcker!

Redig kvinna sköter sig själv! Hon ringer bärgaren!

Tack okända Bärgare i Lycksele!!!


Hemma

Nu är jag Hemma !!!

Eller, jag har varit de ett tag.. kom hem kl 4:45 något igår kväll.... he he vuxen poäng!

men ja ska ha mer detaljer om min rent ut sagt VILD färd hem.. men ja har en lunchdejt att passa så ja måste rusa!!

Byye ~

RSS 2.0