Författarskap och Filosofi

hej alla!
Idag lyssnar jag visst på Daniel ifrån Babel. Jag har ingen anning om vem karln är, men han har visst varit författare och har visst några bra ider. Så det känns ganska värt att lyssna på han i alla fall.

Idag är det torsdag. Fast jag ville inget mer att de skulle vara tisdag nästa vecka för då är det min sista dag! Inte för att jag verkligen inte vill jobba här mer.. men jag känner att jag vill hem.

Pratade med min chef på mitt andra jobb idag. Det har visat sig att jag är ganska ledig under sommaren ! jag vet inte om jag är glad eller ledsen.. för jag vill ju nog helst jobba så jag får pengar.. men nu får jag visst ledigt istället?
Mhmm.. vad skall man göra med sin ny vunna tid? (MANGA ONE PIECE OCH ANIME)

Jag har även pratat med min mor på morgon.. Hon sa att hon hade just gått in på min blogg och undrat varför jag inte hade laggt in nått inlägg än.. Well.. jag har ritat en bild på morgonen istället för att skriva såååå...
Dock kommer ni inte få se bilden.. eftersom den är till en novell jag håller på att skriva. En novell som fortfarande är i mitt huvud men ACK så bra! Tycker i alla fall jag.
fast ja lovar, ja ska slänga upp den på bloggen the moment den är klar! (dock kan de visst ta ett tag.. ha ha)

Något mer?
Jobb idag igen som sagt..
Solen har tittat fram för första gången på DAGAR. Dock regnade det ifrån sidan när jag vaknade så jag litar inte värst på den här solen..
Jag har tydligen blivit mer brun än vad jag först trodde.. eller så är det bara så att jag inte ser så bra eftersom lamporna i min stuga inte är så bra.. men men. De e inget fel att tro man har blivit brun i alla fall!

På tal om att vara "brun".
Japan inspererad som jag är har jag funderat på en sak. I Japan är det mycket "snyggare" att vara "blek" än att vara brun bränd... What's up with that!?
Vad är det som gör att det är snyggt med att vara solbränd?
well, de ser ganska fräscht ut och atletiskt på något sätt...
Men en lagomt blek kvinna känns väääldigt kvinligt på något sätt, eller har jag fel?
WAH! För mycket filosofi på morgonen!! Vi få ta det här någon annan gång...


Kommentarer
Postat av: Peter

Natalie, I Asien räknas det som fint att vara blek för att de som var bleka räknades som det fina folket. De satt under paraplyer och skugga medan de brunbrända jobbade som slavar - helt tvärtemot vad vi tycker då vi vill vara bruna för att visa att vi har tagit det lugnt och slappat.



Så, nu har du fått dagens information! :)

2011-05-27 @ 10:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0